یادداشت Mis Warner
1404/3/4
کشفم کن نسبت به خردم کن فوق العاده است:) خیلی قشنگه از هر لحاظ پیشرفت داشت (قصد داشتم این کتاب نخرم ولی به خاطر فصل ۶۲ گرفتم و خوندمش😂و به نظرم عالی بود) وقتی تموم شد انقد حرص خوردم که جلد بعد ترجمه نشده ولی فرداش یکی از آنلاین شاپ ها روبیکا گفت شعله ورم کن ترجمه شده 💫 انقد خوشحال شدم اگه خردم کن و ویرانم کن رو دوست نداشتید باز هم پیشنهاد خوندنو ای رو میدم(اصلا به خاطر فصل ۶۲ نیست 😔😂) خب برای هر بخش یه ستاره می زارم✨💫 💫قلم کتاب نویسنده طاهره مافیه صد در صد نوع نوشتار کتاب بی نظیره💫 جملات توش بسیار زیباست✨ یه ستاره ✨شخصیت سازی نسبت به جلد اول بسیار پیشرفت داشت من در جلد اول بجز ۳ شخصیت اصلی کتاب هیچ شناختی از باقیشون نداشتم ولی الان به شخصیت های فرعی هم توجه شده 💫 یه ستاره 💫فضاسازی خیلی دوستش داشتم ✨ نسبت به جلد ها قبل پیشرفت داشت 💫 ✨رمنس کتاب وای خدا ، جولیت یه🐄 به تمام معناست😂 از رابطه آدام با جولیت واقعا بدم میاد ولی به خاطر فصل ۶۲ نیم ستاره رو میدم 😂😔 💫خط داستانی خوب بود ، یه ستاره در کل خیلی دوسش داشتم ولی اگه خوشتون اومد و رهایم کن زد تو ذوقتون، مجموعه رو رها نکنید از شعله ورم کن خیلی قشنگ میشه ✨💫 (ولی شعله ورم کن به طور وحشتناکی سانسور شده بود منظور رو هم نمی رسونه )