یادداشت Ahmad Mudaser Salangi
1402/10/13
مردی به نام اوه... مدت زیادی بود که با این کتاب در صفحات اجتماعی آشنا شده بودم و حرف های زیادی در مورد این کتاب شنیده بودم ،خیلی ها تعریف میکردن و میگفتن که کتاب خوبی است. یک روز که داخل انستا گرام میچرخیدم با یک کتاب فروشی آنلاین برخوردم که این کتاب را به معرفی گذاشته بود. بعد اینکه فهمیدم در بخش مهمی از داستان این رمان یک زن ایرانی نقش دارد. تصمیم گرفتم که باید این رمان را بخونم .. فردای آن روز رفتم باغ کتاب تهران و این کتاب را خریدم ، بعد شروع کردم به خوندم .... واقعاً که تعریف های که در مورد این کتاب شنیده بودم درست بود ،یک رمان جذاب و عالی، جالبی کار اینجاست که در بخش های از رمان ،اینقدر میخندی که اصلاً حریف نداری ،و در بخشی های دیگه اینقدر گریه میکنی که اینگار یک عزیز خود را از دست دادی. این کتاب داستان زندگی مردی را بیان میکند که اصلاً به تکنولوژی وانترنت اعتقاد ندارد. و خیلی هم وفا دار است، مثلاً میگه وقتی تو یک پراید خریدی باید پای اون بمانی حتا اگر در آینده پول BMW را هم داشتی. و اسم ماشین اوه ساپ است. برای همه پیشنهاد میکنم که حتماً این رمان را یک بار بخوانند.... و یک فیلم هم به اساس این داستان ساخته شده است به همین اسم.
Ahmad Mudaser Salangi
1402/10/14