یادداشت مهسا کرامتی
1402/4/1
همونطور که روی جلد اومده، این کتاب مجموعۀ ۹۹ تمرین از یک راهب ذن برای داشتن یک زندگی با آرامش و لذت بیشتره. کتاب از چهاربخش با عناوین اصلی تشکیل شده که هرکدوم تعدادی از این تمرینها رو دربرمیگیرن. هر تمرین به اختصار و سادگی بیان شده و همین چیزیه که خوندن این کتاب رو راحتتر میکنه. بیشتر بهنظر میرسه که آرامش درونی نویسنده در پس کلمات کتاب وجود داره و همین باعث میشه که با خوندنش آدم احساس آرامش کنه. کتاب روونیه، خوندنش زمان کمی لازم داره اما به این معنا نیست که بشه ساده هم ازش گذشت. خوندنش راحته ولی گذشتن ازش چیزی نیست که باید بعدش اتفاق بیوفته، اینکه بهش فکر کرد و ازش استفاده کرد چیزیه که باید مورد توجه قرار بگیره چون این کتاب، یه کتاب داستانی نیست؛ بلکه کتابیه که با این هدف نوشته شده که بتونه به آدم برای داشتن یه زندگی بهتر کمک کنه. من این کتاب رو یهبار خوندم و تموم کردم و تصمیم دارم باز هم بخونمش، دوباره و با تعمق بیشتر و نه فقط همین، دلم میخواد بتونم بهکار بگیرمش و حس میکنم اون چیزیه که توی زندگیم بهش احتیاج دارم و نه فقط من، همۀ ما بهش احتیاج داریم. این کتاب رو دوست داشتم و خوندنش رو پیشنهاد میکنم.