یادداشت Melika Z

Melika Z

Melika Z

1404/4/6

3.5⭐
معمولا پیشنهاد میشه قبل از شروع این مجموعه، اول مجموعه کاراوال خونده بشه... و خوب من همینکار رو کردم و به طور خلاصه بخوام بگم این مجموعه از خیلی جهات از کاراوال قوی‌تر عمل کرده و عاشقانه slow burn بهتری داره
دلیل اینکه امتیاز کتاب رو کم دادم بیشتر به خاطر این بود که کل کتاب اول در نظرم شبیه مقدمه بود برای داستان اصلی که از کتاب دوم شروع میشه و این به نظرم یه نقص اومد.
پایان کتاب به نحوی نوشته شده که حتما ترغیب بشید تا جلد دوم رو بلافاصله شروع کنید

و اما راجب خوده داستان:
این کتاب شروع داستان عاشقانه یکی از شخصیت‌های فرعی مجموعه کاراوال هستش که این شخصیت فرعی از جلد دوم کاراوال به اسم "اسطوره‌ای" وارد داستان میشه. این شخصیت جکس، شاهزاده‌ی قلب‌ها نام داره که قدرتمند و نامیراست و بوسه‌ی او برای همه سمی‌اعه به جز عشق حقیقی او
از طرفی دیگر اوانجلین فاکس رو داریم، دختری با موهای رزگُلد با رگه‌های طلایی، که با قلبی شکسته به جکس پناه میبره و از او میخواد باهاش معامله‌ای انجام بده تا عروسی عشقش با خواهر ناتنی‌اش رو به هم بزنه

در کل کتاب رو به طرفداران فانتزی رمنس پیشنهاد میکنم، به نظرم بسیار قویتر از کاراوال واقع شده و حتی اگه مجموعه کاراوال رو نخوندید، میتونید این مجموعه رو شروع کنید!

❗❗اگه کاراوال رو نخوندید ولی توی برنامتون هست این کتاب رو شروع نکنید چون آخر مجموعه‌ی کاراوال رو اسپویل میشید❗❗