یادداشت سید امید حسینی
1402/12/22
سلام اگر این کتاب با آخرین امپراتوری مقایسه بشه نقاط قوت اون رو نداره. اونقدری که باید با شخصیتها ارتباط نمیشه گرفت. این جلد به نظر تنها یک پیشدرآمد برای ورود به عصر دوم هست. سندرسون برای خالی کردن ذهنش بین دو کتاب این رمان کوتاه رو مینویسه و ابتدا قصد انتشارش رو نداشته.این رمان بین آخرین کتاب چرخ زمان و اولین جلد از استورملایت نوشته شده. از دورریزهای سندرسون هم رمان در میاد. 🤣 آلیاژ قانون یه رمان فانتزی وسترن به حساب میاد. به شدت خوشخوان، کوتاه، جذاب، لذتبخش و بامزه است. در تمامی کتاب حال و هوای طنز حاکمه. این رمان از سرعت بالایی برخورداره. اکشن بسیار خوبی داره. رابطهی شخصیت های وَکس و وِین خیلی جذابه. کمی رازآلود هست. شروع رمان جذاب و مخوف و تراژیک بود. اشاره به شخصیتهای عصر اول و چیزی که حالا بهش تبدیل شدند خیلی جالبه. ما در دنیایی داستان رو پیگیری میکنیم که آثار اعمال شخصیتهای عصر اول رو شاهدش هستیم. نژادهای جدید با سیستم جادویی به روز شده داریم. واقعا استفادهی وِین از قدرتش خیلی جذابه. آلیاژ قانون یه داستان وسترن خوب با المانهای جادویه یا میشه گفت یه داستان فانتزی که در اون سلاح گرم و تکنولوژی وجود داره. شخصیتها همونطور که گفتم عمق سری قبلی رو ندارند. شخصیت اصلی همون قهرمان داستانهای وسترنه که یه بزن بهادر به حساب میاد. البته که همراهی باهاش خیلی لذت بخشه. برخلاف عصر اول شخصیتهای مونث پردازش نشدند و این خب از کلیشههای ژانر وسترن به حساب میاد. ژانری که کاملا مردونه است. شخصیت منفی رمان برای کارهای خودش دلیل و ایدئولوژی داشت و دقیقا در تضاد با عقاید شخصیت اصلی بود. در کل یک خوانش لذتبخش برای ورود به عصر دوم مهزاد بود. بسیاری این جلد رو یک کتاب مستقل حساب میکنند بین سهگانهی اول و دوم. گویا در ادامه هم باز قراره زمان به جلو بره و در فضای علمی تخیلی شاهد جهان مهزاد باشیم. جلد بعدی ترجمه نشده پس باید زبان اصلیش رو بخونم.