یادداشت محدثه ز

محدثه ز

محدثه ز

1404/4/11

☆ ۴ ستاره‌ی نقره‌ای☆
"دیو کوکی و دلبر" یک کتاب تک جلدی که هر چی فکرش رو کنید داره!
فضای کلاسیک انگلیسی تو دوران ویکتوریایی ولی در عین حال مدرن و استیم پانکه که گرگینه، خون‌آشام، روح، آدم ماشینی هم توش پیدا می‌شه.
از طرفی ری‌تلینگ دیو دلبره و یک عاشقانه‌ی کیوت هم داره، دیگه چی از جون یک کتاب می‌خوام وقتی همه چیش تکمیله؟! :))))
تازه کلا کتاب فضای دارکی داره و من کتابای دارک رد خیلی بیشترتر دوست دارم.

داستان از اون‌جایی شروع می‌شه که لوسی یه نامه از دختر عموی تازه عروسش دریافت می‌کنه که حالش خوب نیست.
برای همین لوسی می‌ره به عمارتی که کیت، دختر عموش، و همسرش، جاناتان، اونجا زندگی می‌کنند: عمارت بلکول.
عمارتی که نه خودش و نه صاحبش مایلز بلکول، برادر شوهر کیت، بین مردم اسم و دسم خوبی ندارن و کلی شایعه در موردشونه. مثلا می‌گن عمارت "طلسم عروس" داره و زنانش به طرز عجیبی مُرده‌اند...
‌
یکی از کتابای پرماجراست!
از همون اول جذاب شروع می‌شه، فضای تیره و پر رمز و رازی داره و در کنار شخصیت پردازی و فضاسازی خوبش کلی اتفاقای مختلف رخ می‌ده که همه‌شون جذابیت خودشون رو دارند.
اما علت این‌که بهش ۵ ندادم این بود که به نظرم آخرای کتاب (یک سوم انتهایی) یکم کش‌دار شد ولی بعد یهو تو ۳۰ صفحه‌ی آخر یه عالمه اتفاقای مختلف افتاد، انگار نویسنده تند تند می‌خواسته سر و ته همه چیز رو هم بیاره!
یعنی کتاب یهو اوج می‌گیره و رازها برملا می‌شه ولی وقتی ورق می‌زنی بری صفحه بعد، فصل بعدی با مغز می‌خوری زمین! چون هیجانش به شدت فروکش کرد و همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد...
‌اگه روند اتفاقات در آخر داستان یکم بهتر می‌بود واقعا بهش با اطمینان خاطر ۵ می‌دادم.
با این حال پیشنهادش می‌کنم، چون به عنوان یک کتاب تک‌جلدی هیجان کافی رو داشت و خوندنش لذت‌بخش و دل‌نشین بود!

پ.ن: مجموعه ۴ جلدیه، اما کتاب‌ها مستقل از هم هستن. داستان لوسی تو این کتاب تموم می‌شه و کتاب دوم داستان برادرش دنیله.