یادداشت تامیلا
1404/1/1
بی شک یکی از بهترین کتاب های خواهران برونته و یکی از بهترین کتاب هایی بود که خوندم! اول از همه میخوام بگم درسته طولانیه(نسخه ی چاپیش که من خوندم ۸۳۶ صفحه بود🙂) ولی از خوندنش نترسین. ۱۰۰ صفحه اول خسته کننده ست اما بعد از ۱۰۰ صفحه و به خصوص به محض معرفی شرلی، کتاب اونقدر کشش پیدا می کنه که اصلا متوجه نمی شید چقدر غرق خوندنش شدید:)) از اون سبک داستان هایی هست که من واقعا دوستشون دارم: عاشقانه کلاسیک. توصیفاتش عالیه و اوضاع سیاسی اون زمان(که در این کتاب اوضاع طبقه کارگر و موقعیت زنان هست) رو روایت می کنه. این کتاب در واقع داستان دو ماجرای عشقی رو روایت میکنه. داستان با یکی از شورش های کارگران شروع میشه، بعد با کاترین و آقای مور آشنا میشیم، و بعد شرلی وارد ماجرا میشه و کتاب به اوج جذابیت خودش می رسه. پیش فرض هایی که کتاب درباره ی ازدواج شرلی می داد جالب بود، مشتاق بودم(حدس هم زدم) که ببینم درنهایت با چه کسی ازدواج می کنه. شخصیت کاترین و شرلی که متضاد هم و در عین حال هردو جذاب بودن بسیار عالی توصیف شده بود. کاترینی که دختر آروم و حرف شنو و مهربونی هست درمقابل شرلی پرماجرا و پرشور و مستقل جالب بود. عاشق شرلی بودم و دلم به حال کاترین میسوخت😅 در کل یکی از بهترین کتاب های کلاسیکه، اگه یکی از دوستداران ژانر کلاسیک و تاریخی هستید کتاب رو از دست ندید:))