یادداشت سپیده
1403/8/11
*امتیاز و یادداشت مربوط به ۳ جلد اصلی* یکی از ایرادهای کتاب های ترند اینه که تبلیغات باعث میشن انتظار بالایی ازشون داشته باشی. این یکی از دلایلی بود که وقتی جلد اول رو شروع کردم توی ذوقم خورد چون کتاب اونقدرا که شنیده بودم خارق العاده نبود. ولی بعد تصمیم گرفتم بهش زمان بدم و بدون توجه به تبلیغات فقط با روند داستان همراه شم و اونجا بود که شروع کردم به لذت بردن از کتاب و خب خوشحالم که بهش زمان دادم چون داستان به مرور زمان بهتر شد و کمی خودش رو به سطح انتظارم نزدیک تر کرد و حتی جلد سوم تبدیل به یکی از کتابای موردعلاقم شد. گفتم داستان خارق العاده نبود اما این به اون معنی نیست که خوب نبود برعکس واقعا داستان زیبا و لذت بخشی داشت و من رو با خودش همراه کرد و جوری بود که انگار واقعا توی الفهیمم. درکل زندگی توی دنیای این کتاب برام جذاب بود و بهم چسبید مخصوصا بعد از یه مجموعه دیستوپیا. خب همونطور که از اسم کتاب مشخصه داستان توی سرزمین پریان اتفاق میفته و درنتیجه فانتزیش زیاده و پره از جن و پری و موجودات تخیلی دیگه. پس مهم ترین نکته: ⭕اگه به فانتزی علاقه ندارین به شروع این مجموعه حتی فکرم نکنید، چون به هیچ وجه ازش لذت نمیبرید و فقط پول و وقتتون رو هدر میدین. و اما درباره روند داستان: همونطور که گفتم داستان روند جالبی داشت و به مرور زمان بهتر و پخته تر شد به طوری که هرجلد از جلد قبلی جذاب تر بود. جلد اول بیشتر به دنیاسازی و معرفی شخصیت ها و آداب و رسوم پریان میپردازه ولی در دو جلد بعدی سطح هیجان کتاب بالاتر میره و در جلد سوم به اوج خودش میرسه. جوری که فصلای آخر این جلد به قدری حساس بود که از ساعت ۱۱ و نیم تا ۲ شب نشستم و یه کله خوندم و تمومش کردم😁 هرچند میدونستم قراره دلم برای جود و سرسختیش، الفهیم زیبا و درعین حال خطرناک، دربار پر از توطئه پریان، و کاردن و عشق دوست داشتنیش بدجور تنگ بشه🙂💔 و الانم وقعا از تموم شدنش ناراحتم. بعد خوندن جمله آخر، دلم نمیومد کتابو ببندم و مدتی فقط به صفحه آخرش خیره شده بودم چون دلم نمیومد باور کنم که تموم شده. از هالی بلک ممنونم که فرصت زندگی در سرزمین پریان رو حتی برای مدتی کوتاه برای موجودات فانیای مثل ما ممکن کرد❤ در نهایت قبل از شروع این مجموعه چندتا نکته رو در نظر بگیرید: ۱- با یه سطح انتظار معمولی سراغش برید و انتظار آثار داستایوفسکی و تالکین رو ازش نداشته باشین. ۲-بهش زمان بدین، چون داستان هرچی جلوتر میره جذاب تر میشه👌 ۳- به ژانر فانتزی علاقه داشته باشین که مثل بعضی از دوستان بیخودی روی تخیلی بودنش عیب نذارین.