یادداشت محمد رضا حاجی قاسمی

        کتاب سه رنگ نوشته منصور ضابطیان در واقع یک سفرنامه‌ای است که بیش از آنکه به تاریخ و فرهنگ و اخلاق و اندیشه یک ملت بپردازد به سراغ غذاهای یک کشور که به خوشمزه بودن غذاهایش معروف است، رفته است. این کتاب حاصل سفر یک ماهه نویسنده به کشور ایتالیاست. گرچه ایتالیا جاذبه‌های گردشگری فراوانی دارد از طبیعت و سواحل بکر گرفته تا آثار تاریخی، منصور ضابطیان ترجیح داده تا  تجربه‌های غذایی خود از این کشور فوق‌العاده را بیان کند. 
کتاب یکی از بهترین سفرنامه‌های ضابطیان است و در آن اطلاعات بسیار جالبی از غذاهای ایتالیایی و رفتار و فرهنگ مردم ایتالیا در مورد غذا وجود دارد. 
در انتهای کتاب هم ۴۰ ضرب المثل ایتالیایی در مورد غذا نوشته شده است.
      
1.2k

25

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.