یادداشت آگاتاهد.

دکتر قسم میخوره مرگ یک ساعت پیش اتفاق افتاده، ولی نیم ساعت قبل یهنفر جناب میت رو زنده دیده. نظرتون چیه؟😀 قتل در فلسطین اثر آگاتا کریستی!! کی فکرشو میکرد؟😂 از این به بعد اگه یهنفر بهم بگه کتابهای جنایی بیمحتوان و همش پره از خیانت و هیچ نکته و حرف آموزندهای نداره، با دوتا دستم میکوبم تو سرش و اینو بهش میدم بخونه. فکر کنم این کتاب یهمقدار سلیقهای بود. تا صفحهی صد هیچ خبری از مرگ نبود و حتی وقتی قتل اتفاق افتاد، فضای کتاب اونطور که آدم موقع خوندن جنایی توقع داره پرخون و پرهیجان و دارک باشه نبود. ولی من بازم دوستش داشتم. پوآرو خیلی دیر (حدودا همون صفحه صد) وارد داستان شد و البتههه که دوباره باید اشاره کنم قبول که نقاط ضعف داشت ولی بازم دوستش خواهم داشت.😃 و نگم از فصلهای آخر! کمکم داشتم عقلم رو از دست میدادم تا بلاخره معلوم شد قضیه چی بوده. پشت پرده واقعا خفن بود و من حس خوبی از کتاب گرفتم، مثل این بود که واقعا با شخصیتها داشتم سفر میکردم. جای گفتن نداره که نتونستم کتاب رو بزارم زمین. پیشنهاد میکنم یا نه؟ واقعا نمیدونم. بستگی به سلیقه خودتون تو جنایی خوندن داره. یادداشت رو بخونید و خودتون نتیجهگیری کنید.😬
آگاتاهد.