یادداشت فهیمه پورمحمدی
1400/8/7
تقریبا نیمی از کتاب در مورد نومهنور و نیمی در مورد گالادریله. کتاب با وصف جزیرهی نومهنور آغاز میشه و با سرگذشت آلداریون و ارندیس ادامه پیدا میکنه، اما همونطور که از عنوان کتاب پیداست، این قصه ناتمامه و در بدترین جای ممکن روایت تالکین قطع میشه و باقی داستان رو باید از خلال یادداشتها و نامههای تالکین پیگیری کرد. در ادامه هم دودمان الروس با اندکی جزئیات بیان میشه. نیمهی دوم کتاب با سرگذشت گالادریل آغاز میشه و روایتهای متعددی که در این زمینه وجود دارن رو بررسی میکنه. با توجه به موقعیت گالادریل، نیمهی دوم رو میشه خلاصهی تاریخ دوران دوم هم در نظر گرفت. در کل اگر سیلماریلیون رو خوندید، خوندن این کتاب رو هم توصیه میکنم. اگر نه، گیجکننده و نامفهوم خواهد بود. -میدونستید درختهای عجیب لوتلورین از نومهنور اومدن؟ +نیملوت معروف نومهنور رو الفهای غرب به مناسب ازدواج آلداریون بهش هدیه میدن. -روایتهایی که در مورد الهسار وجود دارن هم در این کتاب هستن. پیتر جکسون چندین بار به ارباب حلقهها خیانت کرده: با حذف تام بامبادیل، گلورفیندل و برادران آرون، تغییر نبردهای دوبرج و سرنوشت سارومان، و نابود کردن شخصیت فارامیر، اما یکی از مهمترین خیانتهاش، حذف الهسار از قصه و جایگزین کردنش با ایوناستاره. حیف واقعا!