یادداشت فصل کتاب
1403/6/20
کتاب رسول مولتان داستان زیبایی ها و سختی های یک مجاهد فرهنگی در خارج از کشور است. کتاب از زبان مریم قاسمی زهد همسر شهید محمدعلی رحیمی روایت می شود. شهید محمدعلی رحیمی با تمام وجود برای شناساندن اسلام ناب محمدی، اهداف جمهوری اسلامی ایران و همچنین ایجاد وحدت شیعه و سنی در کشور های هند و پاکستان با تماممم وجود تلاش کردند ( روزی حداقل ۱۶ ساعت کار ) حتی با وجود ناملایمات، کم کاری ها و سختی غربت.. در آخر با شهادت خود حقانیت خود را اثبات کردند. چند نکته در کتاب خیلی دلچسب بود مورد اول رابطه شهید بزرگوار با همسر و فرزندانشون چقدر گرم و صمیمی بود 👌🏻 مورد دوم رعایت بیت المال و مورد آخر اینکه همزمانی که در جبهه جنگ نیاز به تلاش و مقاومت برای حفظ کشور هست، حفظ جبهه فرهنگ هم به همان اندازه چه بسا بیشتر نیاز به تلاش و انگیزه دارد. و در انتها باید از همسر شهید تشکر ویژهای کرد یک عمر پا به پای همسر با تمام سختی ها بی هیچ گلهای جلو آمدند و با تمام وجود و از عمق جان با شهید همراهی کردند و در انتها با صداقت به بیان خاطرات شهید پرداختند و باعث آشنایی ما با این شهید بزرگوار شدند. از شهدای بسیاری کتاب خواندم اما حقیقتا در ارتباط با شهدای مجاهد کار فرهنگی کمتر کتاب نوشته شده کتاب رسول مولتان یکی از کتاب های خوب در این زمینه بود، باید تبریک گفت به نویسنده عزیز خانم عرفانیان بابت این کتاب که روایتگر یک زندگی حقیقی است. کتاب به عزیزانی که در حال انجام کارفرهنگی هستند به شدت توصیه می شود ✅