یادداشت نگین بدیهی
اسم شخصیتها: آقای هریسون: همسایه جدید سمت راستی جان هنری: کارگر آقای هریسون گینگر: طوطی بی ادب آقای هریسون که به آنی شرلی گفت موقرمز گیس بریده:)) پاول اروینگ: شاگرد موردعلاقه آنی آنتونی پای: شاگردی که آنی رو خیلی اذیت میکنه. دوقلوها: دیوی و دورا کیت دوشیزه لوندر: خانومی که آنی و دایانا اتفاقی به خونش برمیخورند. شارلوتای چهارم: خدمتکار دوشیزه لوندر استفن اروینگ: پدر پاول و نامزد قبلی خانم لوندر اتفاقات مهم این جلد: -تشکیل انجمن اصلاحات روستا توسط آنی و همدورهای هاش. -اولین تجربهی آنی در معلمی و آموزش -به سرپرستی گرفتن دوقلوها یعنی دیوی و دورا توسط ماریلا ـ بازگشت همسر آقای هریسون: همه متوجه میشند که آقای هریسون قبلا همسر داشته که سر طوطی بی ادبش ترکش کرده ـمردن همسر خانم لیند: ماریلا تصمیم میگیره برای اینکه خانم لیند از اونلی نره اون رو به خونه خودش دعوت کنه و باهم زندگی کنند. ـ آشنایی آنی با خانم لوئیس لوندر و خانهی پژواکها ـ دیدار مجدد دوشیزه لوندر با نامزد قبلیش و ازدواج این دو ـ رفتن خانم و آقای آلن از اونلی ـ تصمیم آنی برای رفتن به دانشگاه ـ بارقههایی از علاقه بین آنی و گیلبرت ـ آشنایی دایانا با فرد رایت و تصمیم برای ازدواج ـ فاجعهی رنگ آمیزی اشتباه کلیسا ـ پیش بینی درست عمو ایب در مورد طوفان و از بین رفتن تمام گلها و درختها ـ دیدار آنی با خالهی پریسیلا که یک نویسنده بسیار معروف بوده و آنی تمام کتاباش رو خونده بود. من جلد اول آنی شرلی رو خیلی بیشتر دوست داشتم، انگار سرزندگی و شوق بیشتری داشت که فکر میکنم هرچی جلوتر بریم این ویژگی کمرنگ میشه درست مثل زندگی واقعی. این جلد برای من یه حالت گذار داشت و باز هم از شنیدن صوتیش با صدای مریم پاک ذات خیلی لذت بردم.