یادداشت yalda
1404/4/23
این کتاب رو با ذوق فراوون شروع کردم. روند ابتدای داستان بد نبود و یک جورایی به سرعت وارد داستان اصلی شد. اما به نظرم نویسنده بیش از حد داستان رو کش داد. یکسری جاها از داستان خوشم میومد اما یکسری جاهای دیگه میگفتم خب این یعنی چی؟! از نظرم کمی سطحی بود. مخصوصا شخصیت پردازی ها. این چند گانگی پیدین، سرد و خشن بودن کای که البته به نظرم چرت بود. چرا؟ چون نویسنده کای رو اینطوری توصیف کرد که یک قاتل بی رحم و خشنه که احساساتشو به سختی نشون میده و از این حرفا اما من مدام شاهد این بودم که کای با همه صمیمی میشه، لبخند میزنه، بگو بخند میکنه و کلی کارای دیگه. و هر لحظه یا خود کای یا پیدین میگفتن نقاب احساسات کای از بین میره. از طرف دیگه یکسری چیزا بی جواب موندن. شکل اون دنیایی که نویسنده خلق کرد اصلا معلوم نبود بر چه اساسیه. مثلا برق و لامپ داشتن در صورتی که با کالسکه اینور اونور می رفتن و سبک زندگی قدیمی ای داشتن😐 به طور کلی معلوم نبود این دنیا چه شکلی و بر چه اساسی و چطوری زندگی میکنن. یعنی من تا میومدم دنیا رو توی ذهنم تصویر سازی کنم یه چیزی گفته میشد و تصوراتم به کل نابود میشد. خب به نظرم اینجور چیزا باید جواب درستی داشته باشن تا خواننده سردرگم نمونه. و اما عشق بین کای و پیدین که خیلی ها معتقدن محشره. تا یکجایی من هم عشق و ارتباط بینشونو دوست دارم اما به نظرم چیز آنچنان فوق العاده ای نبود. اگه نویسنده تمرکز بیشتری روی شخصیت پردازی و این ارتباط بین این دوتا میگذاشت به نظرم واقعا قشنگ تر میشد. و صادقانه بگم من اصلا از خوندن این کتاب لذت نبردم. با هر خطش حرص می خوردم و منتظر بودم این کتاب بالاخره تموم شه. و پایانش دیگه ته حرص دراری بود. و اما نظر کلیم. نه میتونم بگم از این کتاب متنفر شدم و نه میتونم بگم عاشقش شدم. صرفا تا یه حدی دوستش دارم اما قطعا جزو کتابای مورد علاقم نیست. من حتی الان مطمئن نیستم که جلد بعدیش رو بخونم یا نه چون تمام امیدم به اون جلده تا نظرم رو راجع به این مجموعه عوض کنم و از طرفی میترسم نظرم تغییری نکنه . این چیزهایی که گفتم نظر شخصی خودمه و بر خلاف من خیلی های دیگه میتونن عاشق این کتاب باشن و این کاملا سلیقه ایه. اما این کتاب به دل من ننشست. اما همیشه معتقدم که خوندن یک مجموعه باید کامل به پایان برسه تا نظر و علاقه درست من به اون مجموعه مشخص شه. پس تمام امید من به جلد دوم این مجموعست.
واااای چقددد درست گفتیییی دقیقااا حس منم راجب این کتاب همین بود اصلا نمیتونم درک کنم چرا امقدررر این کتاب رو بزرگ کردن واقعا خوب گفتی تک تک حرفات صادقانه بود
yalda