یادداشت Nªźàñiŋ
10 ساعت پیش
رن گرین راک و رز والهارت ، خواهر های دوقلویی هستن که از موقع تولد به دلایلی که اگه بهتون بگم خوندن کتاب دیگه حال نمی ده ، از هم جدا میشن و در جاهای مختلف بزرگ میشن.رن پیش ساحران و رز توی کاخ ؛ رن آموزش می بینه که وقتی که بزرگ و قوی شد جای خواهرش بگیره و ملکه بشه و علاوه بر این انتقام کشته شدن پدر و مادرش رو از وزیر خائن بگیره از اون طرف رز هم که از همه جا بی خبره با ساحران دشمنی میکنه و می خواد وقتی به سن قانونی رسید یه ملکه خیلی خوب برای سرزمینش بشه و کلی آموزش هم میبینه در حالی که نمی دونه اگه به خواسته های وزیر تن بده فرقی با عروسک خیمه شب بازی وزیر نداره و متاسفانه این رو خیلی دیر می فهمه و وقتی هم که می فهمه و در شُرُف متحد شدن با خواهر دوقلوشه نقشه ی پلیدانه وزیر آشکار میشه؛ نقشه ای که می تونه کل کشور رو ویران کنه و اینکه شخصیت مورد علاقه زیاد داشتم مثل شن، تیا، بانبا،سلست؛اما مورد علاقه ترینم رن بود): من خودم وقتی که داشتم این کتاب رو می خواندم تازه فانتزی رو شروع کرده بودم و شانسی با این کتاب آشنا شدم و حتی اون موقع با بهخوان آشنا نشده بودم و الآنم که حدود ۶ ماه گذشته از این انتخاب پشیمون نیستم و واقعا من با این کتاب به فانتزی علاقه مند شدم و اگه بخوام توصیه ای به کسایی که تازه دارن فانتزی رو شروع می کنن، بکنم اینه که با کتاب های «تاج دوقلو ها» و «دختر مهتاب » شروع کنن و اگه خوششون اومد کتاب های قطور رو بخونن.