یادداشت محمدحسن بهشتی
1401/9/7
هدیه یه دوست بود به من :) واقعا کتاب خوبیه ، مخصوصا برای نوجوونا که یه عالمه سوال دارن درمورد این چیزا ، من اون موقع که هدیه گرفتم جزو اولین کتاب هایی بود که داشتم و میخوندم ، و اصلا همین کتاب هم اونی بود که باعث شد به کتاب علاقهمند بشم . یه نکته باحالی که داشت و من برام خییلی جالب بود باز شدن و بزرگ شدن برگه ها بود ، یعنی بجای اینکه ساختار مثلا یه موشک رو توی چند تا صفحه و تیکه تیکه پشت سرهم بیان کنه ، توی یه صفحه بزرگ و کامل ، موشک بزرگ رسم شده و با شکل توضیح میده ، این برای من توی اون دوران خیلی چیز عجیب و مافوق تصوری بود ، همین هم خوندنش رو برام جالب کرده بود ، هم فیزیکی ، هم متنی خوب بود .. برای افزایش اطلاعات عمومی نیست و مثل اینطور کتاب ها که پر از آیا میدانید و مطالب علمی و تاریخی شگفت انگیز یا غیره هست هم نیست ؛ بیشتر ساختار مکانیکی بعضی از وسایل پر کاربرد و یا شاخص توی جهان رو مثل دوربین عکاسی ، نیروگاه اتمی ، ماشین ظرف شویی ، بمب هیدروژنی و ... بصورت ساده بیان کرده و ازین جهت نه فقط برای گروه سنی نوجوانان بلکه همهی سنین مناسبه ، حتما بخونین و برای هدیه به بچهها در نظر داشته باشینش :)