یادداشت آزفنداک
1403/10/11
📌 عنوان کتاب : اقیانوس انتهای جاده 📌نویسنده : نیل گیمن 📌ناشر : پریان 🌱«و اگر قرار باشد به برکه یا همان اقیانوس خودمان برگردم دوباره اتفاقات رقم میخورند؟ تو را خواهم دید ؟ » داستان درباره مردی است که به منطقه روستایی زمان کودکی خودش برمیگرده. او به کنار برکه ای که آن را اقیانوس می نامیدند رفت و خاطرات کودکی را به خاطر آورد. لتی و مادر و مادربزرگش و گذشته ای که میتوانست برای هرکس بسیار خطرناک باشد چه برسد به پسربچه ای هفت ساله.... 🟢 نقاط قوت : - شخصیت سازی ها قوی بود. هنوز مراقب بچه ها رو به خاطر دارم🥲😂 - فضاسازی خوب بود . - نوشتار و روایت داستان به شکلی بود که احساس ترس را میتوانست القا بکنه. 🔴 نقاط منفی : - یک اثر فانتزی به حساب می آید. از آن فانتزی ها که شرایط سنی وادارت میکنه که بعضی چیزهارو باور نکنی و به خاطر همین ارتباط نمیگیری باهاش. این کتاب از آن فانتزی هاست که اگر دنبال منطق در آن باشی قطعاً انتخاب مناسبی نکردی. - انتهای داستان خیلی سریع اتفاق افتاد و بنظرم قوی تر از این هم میتونست باشه. - با دوستان کتابگرا همخوانی کردیمش و شاید اگر آنها نبودند لذت کمتری از کتاب می بردم و آن را نصفه و نیمه رها میکردم ... 📌مخاطب : برای نوجوان ها کتاب جذابی می تواند باشد. امتیاز من به کتاب : ۲.۵ از ۵ #دیدگاه