یادداشت سقا علمدار
1402/1/13
نسخه صوتی فقط در نوار موجوده نسخه متنی رو طاقچه داره محتوای کتاب رو خیلی دوست داشتم. نثر کتاب جاداشت بهتر باشه . به محتوا ۵ از ۵ و به نثرش ۴ از ۵ میدم. از کودکی تا نوجوانی و تحول و حوزه رفتن و فعالیت های شهید در بسیج و بعد تلاشهاش برای رفتن به سوریه با هویت افغانستانی و بعد کارهای بزرگش در سوریه و فرمانده گردان شدنش و اخلاصش و ... میخونیم توی این کتاب. برای مادرهای پسرهای شیطون خیلی خوبه. ایشون هم خیلییی بازیگوش بودن در کودکی و به همین خاطر در بزرگسالی اینقدر شجاع و جسور شدند. نکته جالبش برام این بود که شهید، خیلی اهل درس و مشق نبودن. چه توی مدرسه و چه حوزه.شب امتحان به زور درس میخوندن! و حوزه رو هم نصفه رها کردن. ولی در عوض در میدان جنگ و مدیریت و فعالیت فرهنگی به شدت با استعداد بودن. و بسیار با اخلاص بیخود نیست حاج قاسم میگفتن من عاشقش بودم... و بخش مرموز کتاب اونجاش بود که خبر داشتن قراره روز تاسوعا شهید بشن و از قبل به چندتا از دوستان شون گفته بودند. (خیلی از شهدا اینطوری بودن و میدونستن زمان شهادتشون رو. مثل خود حاج قاسم و سردار همدانی و ...) در خوندن یا شنیدنش تردید نکنید مخصوصا برای آقایانی که با کودک و نوجوان کار فرهنگی میکنند مفیده. بعدش هم برید مستند جذاب #عابدان_کهنز رو از سایت عماریار ببینید و لذتش رو ببرید (درباره همون مسجدی هست که شهید توش کار فرهنگی میکردن) و این مستند در حد یک فیلم سینمایی جذابه برای کل خانواده. جذابیتش رو ضمانت میکنم. ۴هزار تومان ناقابل! https://ammaryar.ir/product/عابدان-کهنز-2/ «قرار بیقرار؛ مصطفی صدرزاده (مدافعان حرم ۵)» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/74927