یادداشت سید امیرحسین هاشمی
1402/3/7
3.9
مطالعهی چند رسانهای! نکته جالبِ این پرتره برای من این بود که به هنگام مطالعهی کتاب، مجبور بودی برای ساختن بهتر تصویرِ اثر، بسیاری اسم هنرمند، شهر، منطقه، غذا و اثر هنری را سرچ بکنی، تا بتوانی از خاطرات وهمآلود و تکهتکهی نویسنده به تصویری تا حدی منسجم برسی... گوگل کردنِ فعال در حین مطالعه، تجربهی جدیدی بود که سر مطالعه این اثر برایم اتفاق افتاد. وقتی جملهی آخر این پازل را خواندم، تنها یکسری روایتِ چهلتیکه را مطالعه نکردهبودم، بلکه در بولونیا چرخ زدم و تعدادی چند نقاشی از کاراواجو و موراندی دیدم، تصاویری از مجسمههای نیکولو دلآرکا در بولونیا را دیدم و لذتی چند حسی بردم. چقدر مقدمهی آزرم به اول کتاب، همقوارهی کتاب بود و خوب نوشته شدهبود. این کتاب را در لحظهای از زندگیام خواندم که غرق در استرس کاری بودم که میدانستم اهمیت ندارد، اما نمیتوانستم کنترلش کنم. کار انجام شد، اما استرس آن ماند تا زمانی که این کتاب را خواندم. اتفاق جالبی بود! State1midterm پینوشت: نقاشی ضمیمه شده به این نوشته، برای کاراواجو است. نقاشیِ "فراخواندن قدیس متیو" . فکر کنم ترجمهاش این بشه. اسم انگلیسی اثر The calling of saint Matthew که به سال 1600 کشیده شدهاست. معرب متیو، متی میشود.