یادداشت عطیه عیاردولابی
5 ساعت پیش
کتاب فوق اواین کتاب از مجموعه "ماموران اسراییل در ایران" بوده که نوسط موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی منتشر شده. طبیعتا با کتابی مستند روبهرو هستیم که اسناد و مدارک مربوط به یک جاسوس اسراییلی رو در کنار هم جمعآوری کرده و به ترتیب رخداد وقایع و توضیح و تشریحهای مربوطه ارائه داده. برای کسانی جالب یا مفید خواهد بود که در این حوزه قصد کسب اطلاعات بیشتر و دقیقتر دارند یا میخوان کار پژوهشی انجام بدن. بعضی جاهای کتاب ابهام داره که نمیدونم واقعا برای خود پژوهشگر و مرکز مطالعات هم بعد این سالها این ابهامها رفع نشده یا بنا به مصلحت و اولویت افشای مطالب هنوز نباید اسامی یا اتفاقها بازگو میشده. از نظر من ایراد بزرگ کتاب دو فصل آخره که اصلا با مطالب بقیه کتاب همگونی نداره. به خصوص فصل "موشه در دربار" که نویسنده کتاب با مقدمهای طولانی از زمان حضرت عیسی و خیانت یهودا به ایشون شروع کرده و ردپای یهودهای آنوسی رو در سراسر دنیا پیگیری کرده و مثل یه متن سخنرانی رائفیپور نشان گفته و اومده جلو تا به امروز و ارتباط موشه با نیمروزی و دربار ایران هم اشاره کرده. مطالب این فصل می تونست تو یه کتاب جداگانه با سبک و سیاقی متفاوت بیاد نه تو کتابی که مستندنگاری بوده. راستش رو بخواین از یه مرکز مطالعات انتظار کتاب قویتری داشتم.