یادداشت Hediyeh zahra
دیروز
4.1
یک عاشقانه آرام که تفکر و نگرشتون رو به یک عاشقانه آرام مبدل میکنه>>> عاشقانه ای پرمعنا بین گیلهمرد کوچک و عسلبانو! یه کتاب بسیار دوست داشتنی از نادر ابراهیمی کهروحام رو لمس کرد. به دلیل ایرانی بودن این کتاب، جملات بسیار دلنشین و با خلق و خوی ایران و ایرانی سازگار بود و لبخند گرمی رو به لبم آورد. شاید نسل Z نتونن با این کتاب به خوبی ارتباط بگیرن اما قطعا والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ هامون با این کتاب یادی از گذشته های دور میکنن، اما من به عنوان یک نوجوان بوی سیبزمینی های تازه تازه با نمکنرم و گلپر رو حس کردم، مزشکردم، و تجدید قوایی کردم. شخصیت های اصلی برام دلگرمکننده و عزیز بودن، و من هم گام به گام باهاشون گشتم فراز و نشیبهای زندگی رو گذروندم:)) تصویرپردازی کتاب "بینظیر" بود! کتاب روند متعادلی داشت و معقول بود. اما علاوه بر همهی اینها، بخشی از جملات کتاب برای من سنگین و مبهم بود... تاکید میکنم برای "منِ ۱۳ ساله"! همینطور در برخی از مواقع، معلوم نبود که دیالوگها متعلق به چه کسیست؟ و همین مطالعه ادامه کتاب رو برای من سخت میکرد. معترفم به این موضوع که خوندن این کتاب برای من، بیش از حد معمول طول کشید و به قولی"ریدینگ اسلامپ" شدم. اما شرایط تحصیلی و شخصیم هم رو این موضوع بیاثر نبود! واقعا از مطالعه این کتاب لذت بردم:)