یادداشت ن.محبوب

در درون ما دیکتاتوری وجود دارد که به شدت از آگاه شدن ما می ترسد.اگاه شدن مساوی است با تسلط ما بر دنیای درون.مقصر پیدا کردن کار ساده‌ای است اما دردی دوا نمی کند.
میزان خوشبختی دیگران را با ان چه به نمایش می گذارند نسنجید هیچ وقت لذت های خودتان را با دیگران مقایسه نکنید.لذت بردن از زندگی وحس کردن خوشبختی تان به درون خودتان بستگی دارد.
صادق بودن هیچ وقت اسان نبوده ونخواهد بود چون ادم ها زمانی که اعتماد کردند وصادق بودند زخمی شدند.یکی از دلایل عدم صداقت در روابط ترس از طرد شدن است. صادق بودن هزینه دارد هزینه اش احتمال اسیب دیدن ما است البته در ذهن.
قبل از فرارسین زمان مرگتان زندگی را تحویل ندهید برای داشتن رابطه های پایدارتر وعمیق تر تلاش کنید. نا امیدی شفابخش است. ما مسئول خودمان هستیم مسئول روبه رو شدن با چالش ها واتفاق های زندگی مان هستیم.خوشبختی یک احساس دائمی وخالص نیست خوشبختی یک تلاش است تلاش برای حس کردن جریان زندگی ان گونه که هست ادغامی از تمام ناپایداری های دنیا.
نا امیدی بخشی از رشد ما است بخشی از بزرگتر شدن ما است.نا امیدی بخشی از قد کشیدن ما است.
ان آدم هایی که نماندند وانهایی که حمایت نکرند بزرگترین استادهای ما هستند همانهایی که ما را ندیدند واندوه را در قلب ما به جای عشق و توجه کاشتند.ما به استادهایی احتیاج داریم تا تغییر را تجربه کنیم.پایدارترین تغییرات درونی از دل سخترین تجربه ها شروع می شود.
زمان عنصری است که اعتماد کردن به ان سخت است در واقع اعتماد کردن به زمان یک دیدگاه است به زمان اعتماد می کنیم پذیرس جریان زندگی واتفاق ها راحت تر می شوند.
ارامش یک حالت است ونه یک احساس. گذشته ما ثبت می شوند اما هرگز ثابت نمی شوند.
گاهی هیچ کس در هیچ داستانی مقصر نیست.....