بریدههای کتاب yaghoob samsami yaghoob samsami 1403/10/30 - 19:50 نصف النهار خون یا سرخی غروب در غرب کورمک مک کارتی 3.9 12 صفحۀ 1 خدا این دنیا رو خلق کرد اما اونو طوری نساخته که برای همه جای راحتی باشه. تنها تخیل است که با تولید خیالات و سعی در ایجاد رؤیاها، انسانهای بدیع و خلّاق میسازد؛ بدون آن، ما به هم نزدیکیم، زیادی نزدیک، مشابه، دمرافتاده روی همدیگر در صندوقهای واقعیت. اگر انسان شایستهای را دیدی سعی کن شبیه او شوی؛ اگر انسان حقیری را دیدی دنبال نقصهایش در خودت بگرد. 0 1 yaghoob samsami 1403/10/30 - 19:43 آفتاب پرست ها ژوزه ادوآردو آگوالوزا 3.2 3 صفحۀ 1 همه در حال تغییر مدامیم. من درست همانی نیستم که دیروز بودم. تنها چیزی که درباره من تغییر نمی کند گذشته من است. گذشته معمولاً ثابت است، چه زشت و چه زیبا سر جایش است و تا ابد خواهد بود. 0 8 yaghoob samsami 1403/10/9 - 08:20 واحد شماره دو! عاطفه طیه 3.5 1 صفحۀ 1 در زندگی رنجهایی هست که نه میکشد و نه میگذارد زندگی کنی، مثل کنف پوسیده فرسودهات میکند، میگنداندت. یک دفعه به خودت میآیی و میبینی بو گرفتهای. 0 0