بریدههای کتاب Shafagh Shafagh 1404/5/10 نماز باحال سید کاظم روح بخش 4.4 10 صفحۀ 18 یاد این جمله از امیرالمومنین افتادم: «خدایا، من تو رو از روی طمع برای بهشتت عبادت نکردم،من تو رو از روی ترس از آتش جهنمت عبادت نکردم ، بلکه چون عاشقت بودم و شایسته بودی عبادت کردم» 6 3 Shafagh 1404/5/10 نماز باحال سید کاظم روح بخش 4.4 10 صفحۀ 16 باور به وسیله آگاهی تغییر میکنه یا تقویت میشه. 0 2 Shafagh 1404/5/10 نماز باحال سید کاظم روح بخش 4.4 10 صفحۀ 9 اولین نقطه چالش ما این جاست که فکر می کنیم نماز فقط یک عمل عبادی و دینیه، و صرفا برای فرار از جهنم و رفتن به بهشته... 0 1 Shafagh 1404/5/2 آتش بدون دود: گالان و سولماز جلد 1 نادر ابراهیمی 4.6 70 صفحۀ 51 وقتی دو راه پیش پای آدم باشد و آدم یکی از آن ها را پیش بگیرد و برود و سرش به سنگ بخورد، تا عمر دارد فکر میکند که آن را دیگر بهتر بوده... اما حالا یک را وجود دارد. بمیری یا بمانی ، همین یک راه است ... 0 1 Shafagh 1404/5/1 آتش بدون دود: گالان و سولماز جلد 1 نادر ابراهیمی 4.6 70 صفحۀ 31 مگر یموت ها که اینگونه می جنگند، تفنگ نو از ولایتی گرفته اند؟هرچه آن ها دارند ما هم داریم.از این گذشته، "قالیچه بدهم تفنگ بگیرم،برای آنکه برادرکشی کنم؟" 0 1 Shafagh 1404/4/20 دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 3.6 174 صفحۀ 211 «احمق وقتی از زمین بیرون میرود میپرد، از قله کوه ها تا ستاره ها تا ناکجای ناکجا ولی دانشمند وقتی از نوشته هایش، از قلمش و از کتاب های قطورش ناامید می شود، سقوط پیدا میکند. و دیگر پیدا نمی شود.» 0 2