بریده کتابهای سجاد فاطمی سجاد فاطمی 1403/10/10 لبه تیغ ویلیام سامرست موام 3.9 28 صفحۀ 310 آیا در دنیا چیزی عملی تر و مفید تر از این هست که آدمی راه درست زندگی کردن را یاد بگیرد؟ 0 0 سجاد فاطمی 1403/10/10 لبه تیغ ویلیام سامرست موام 3.9 28 صفحۀ 308 فقط میخواستم به تو بگویم فداکاری شهوتی چنان نیرومند است که شهوت و نفس و گرسنگی در برابر آن ناچیز است این شهوت قربانی خود را در عین اثبات شخصیتش نابود میکند کسی یا چیزی که انسان خود را برایش فدا میکند اهمیتی ندارد .ممکن است شایسته آن فداکاری باشد،ممکن است نباشد. هیچ شرابی تا این پایه مستی آور،هیچ عشقی تا این اندازه در هم شکننده و هیچ گناهی تا این حد وسوسه انگیز نیست 0 1 سجاد فاطمی 1403/10/1 لبه تیغ ویلیام سامرست موام 3.9 28 صفحۀ 139 وقتی آدم تصمیم میگیرد راه معمولی را که دیگران رفته اند ترک کند، دارد با اقبال خود شیر یا خط بازی میکند. خیلی ها به این بارگاه خوانده می شوند اما از میان همه، جز معدودی برگزیده نمی شوند 0 3 سجاد فاطمی 1403/10/1 لبه تیغ ویلیام سامرست موام 3.9 28 صفحۀ 105 می خواهم فکر خودم را یک باره یکسره کنم آیا خدایی هست یا خدایی نیست می خواهم در بیابم چرا بدی وجود دارد. می خواهم بدانم آیا در تن من روحی نیستی ناپذیر هست،یا آنکه وقتی مردم، کارم پایان گرفته است 0 15