بریدههای کتاب nazila nazila 1404/5/16 نوشتن از مرگ کوری تیلور 4.1 4 صفحۀ 38 مرگ موضوعی مگوست. مرگ را جمعوجور دور از انظار، گوشه بیمارستانها پنهان میکنند. مرگ دانش رازآلود متخصصان سلامتی است که از صحبت در خصوص آن اکراه دارند و نمیخواهند بگویند که کنار تخت محتضران چه میگذرد 0 0 nazila 1404/5/15 من زندگی هستم الیزابت هلاند لارسن 4.1 0 صفحۀ 20 من زندگی هستم..آن هنگام که تو از کاری که کردهای پشیمانی میتوانم در آغوش بگیرمت. و وقتی نیازمند دیدن جوانههایی میتوانم بهار را نشانت دهم. 0 15 nazila 1404/5/15 من زندگی هستم الیزابت هلاند لارسن 4.1 0 صفحۀ 15 من زندگی هستم..بعضی از آدمها برای تجربه هیجان زندگی با چتر نجات از بلندی میپرند، و بعضی آنچنان از ملاقات نابهنگام من نگراناند که از ترس گوشهای پنهان میشوند. 0 0 nazila 1404/5/15 من مرگ هستم الیزابت هلاند لارسن 3.7 2 صفحۀ 20 من مرگ هستم اگر من بمیرم چه کسی جایی به رویاهای تازه و واژههای نو خواهد بخشید؟ هر دری را که بگشایی پشت آن در..من و زندگی دوشادوش هم ایستادهایم. 0 1 nazila 1404/5/15 من مرگ هستم الیزابت هلاند لارسن 3.7 2 صفحۀ 12 من مرگ هستم گهگاه پیش میآید به ناچار درهایی را که قصد بازکردنشان نیست، کمی محکمتر بکوبم. اما هیچکس را یارای پنهانشدن ازمن نیست. 0 1 nazila 1404/5/15 من مرگ هستم الیزابت هلاند لارسن 3.7 2 صفحۀ 10 من مرگ هستم وقتی سر میرسم بعضی شمع میافروزند و دیگرانی هم پردهها را میکشند امید دارند از کنارشان بگذرم. 0 1