بریدههای کتاب فاطمه افضلی فاطمه افضلی 1403/2/29 گورهای بی سنگ بنفشه رحمانی 4.2 23 صفحۀ 97 سرنوشت گاهی ما را میرساند به جاهایی که در آن با ضعفهایمان مواجه میشویم و البته گاهی همان جاست که با آنها کنار میآییم. 0 5 فاطمه افضلی 1403/2/29 گورهای بی سنگ بنفشه رحمانی 4.2 23 صفحۀ 94 بچهها شبیه چتر نجاتاند وقتی که داری در تنهایی سقوط میکنی، در بیهدفی، در ناامیدی، در نابودی. 0 5 فاطمه افضلی 1403/2/28 گورهای بی سنگ بنفشه رحمانی 4.2 23 صفحۀ 94 🪴 «بچهها اجازه نمیدهند رنجها ماندگار شوند، میتوانند آن را دور بزنند و از آن عبور کنند. آنها معمولا بیش از آنچه ما تصور میکنیم سرسختاند، تا زمانی که عاقبت از ما یاد میگیرند غیر از قوی بودن گزینههای دیگری هم هست و دردها میتوانند ما را به جای صبور کردن بیرحم کنند.» 0 4 فاطمه افضلی 1403/2/26 گورهای بی سنگ بنفشه رحمانی 4.2 23 صفحۀ 94 «بچهها با صدای بلند زندگی میکنند و میدانند مسئلهی اصلی در زندگی لذت بردن از آن است؛ مثل گنجشکها که هر صبح جوری آواز میخوانند انگار نخستین و آخرین صبحی است که میبینند.» 0 3 فاطمه افضلی 1403/2/25 گورهای بی سنگ بنفشه رحمانی 4.2 23 صفحۀ 90 بچهها در زمان حال زندگی میکنند، گذشته برایشان فراموششده است و آینده آنقدر دور که انگار قرار نیست هیچوقت برسد، و مگر واقعیت چیزی جز این است؟ در عوض، ما آدمبزرگها معمولا چیزی از حال نمیفهمیم؛ یا حسرت گذشته را میخوریم یا منتظریم آینده برسد و برک بهتری رو کند. 0 36 فاطمه افضلی 1403/2/17 گورهای بی سنگ بنفشه رحمانی 4.2 23 صفحۀ 12 شاید نوشتن تنها کاری باشد که از رنجها، وحشتها و شکستهای ما تغذیه میکند و بزرگ میشود و حتی دردهایمان را شفا میدهد. 0 3 فاطمه افضلی 1403/2/17 گورهای بی سنگ بنفشه رحمانی 4.2 23 صفحۀ 9 آدمیزاد میتواند به هر چیزی هرچند سخت عادت کند. 0 5 فاطمه افضلی 1403/2/16 ویرانه های من ؛ جستارهایی درباره ی روان رنجور و آدم ها محمد طلوعی 3.4 18 صفحۀ 10 رنج اصلی همین است که آدم بیشتر میخواهد. از هرچیزی بیشترش را میخواهد. و این، همگانیترین رنج جهان است. 0 57 فاطمه افضلی 1403/1/13 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 198 صفحۀ 263 «آدمها کسانیاند که تعریف آدم بودن را به آنچه هستند، تقلیل دادهاند. من نمیخواهم مثل آنها باشم.» بهارنارنج در ایتا: 🔰@baahaarnaranj 0 1 فاطمه افضلی 1403/1/13 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 198 صفحۀ 263 «آدمها به اصطلاح همان کسانیاند که زندگیِ این چندروزهٔ دنیا را جدّی گرفتهاند و برای آن میجنگند. خوشا به حالشان! دردِ فهم نمیکشند، رنجِ بلوغِ فکر نمیفهمند، و غم و شادیشان در دایرهٔ تنگِ داشتنها و نداشتنها تعریف میشود.» بهارنارنج در ایتا: 🔰@baahaarnaranj 0 3 فاطمه افضلی 1403/1/13 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 198 صفحۀ 264 «من خسته بودم از مردمانی که درکشان به چشمشان، و فهمشان و قضاوتشان به گشادیِ جیبشان بود.» بهارنارنج در ایتا: 🔰@baahaarnaranj 0 0