بریدههای کتاب ketab.donyame ketab.donyame 1404/3/2 - 15:57 امام علی (ع) صدای عدالت انسانی جورج جرداق 5.0 1 صفحۀ 92 آیا از میان مردم سردار و امیری را شناخته ای که بر زمان و مکان فرمان می راند ولی آسیاب را به دست خود میچرخاند و نانی خشک درست میکرد که آن را به زانو می شکست و کفش خود را به دست خود وصله میزد و از مال دنیا کم یا زیاد چیزی را پس انداز خود نساخت؟ 0 2 ketab.donyame 1403/12/18 - 20:49 صاعقه ی گناه: بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) درباره ی معنا، اقسام و آثار انجام و ترک گناه سیدعلی خامنه ای 4.1 4 صفحۀ 12 0 4 ketab.donyame 1403/11/29 - 15:26 فلسطین از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی سعید صلح میرزایی 4.6 13 صفحۀ 379 پشتیبانی عمومی دنیای اسلام از بیرون و مبارزه ی واقعی و محسوس ملت فلسطین در داخل این دو با هم مشکل را حل خواهد کرد و سردشمن فلسطین را به سنگ خواهد کوبید. 0 7 ketab.donyame 1403/11/12 - 20:45 تب ناتمام: روایت زندگی شهلا منزوی، مادر جانباز شهید حسین دخانچی زهرا حسینی مهرآبادی 4.8 19 صفحۀ 175 من و امثال من برای شخص امام نرفتیم جبهه که حالا که امام از دنیا رفتن از کرده ی خودمون پشیمون بشیم ما برای اهداف و آرمانهای امام جنگیدیم که تا همیشه هست و باقی میمونه . 0 4