بریدههای کتاب miss bella miss bella 6 روز پیش تمام چیزهای خطرناک استیسی ویلینگهام 3.8 5 صفحۀ 91 ما فکر میکنیم وقتی خوابیده ایم، دنیا هم به خواب فرو میرود. انتظار داریم صبح که شد، همه چیز را مثل قبل از سر گیرد، دست نخورده، بدون خدشه. انگار چون ما توقف کرده ایم، زندگی هم توقف میکند. 0 1 miss bella 6 روز پیش تمام چیزهای خطرناک استیسی ویلینگهام 3.8 5 صفحۀ 258 ازادی ما یک سراب بود. همه چیز در بی توجهی خلاصه میشد. 0 2 miss bella 6 روز پیش تمام چیزهای خطرناک استیسی ویلینگهام 3.8 5 صفحۀ 320 خشونت همواره به اشکالی سراغمان می اید که انتظارش را نداریم: سریع، بی سر و صدا، پنهان در چیزی دیگر. همیشه میدانست برای ارتکاب به قتل لازم نیست ماشه را بکشی_گاهی فقط لازم است تفنگ را پر بکنی و بگذاری خودش در برود. 0 1 miss bella 6 روز پیش تمام چیزهای خطرناک استیسی ویلینگهام 3.8 5 صفحۀ 321 با صدای بلند که کلمات را میخوانم، در جلد ان ادم ها فرو میروم و تجسم میکنم جای یکی دیگر بودن، زندگی دیگری داشتن، چه حس و حالی دارد. 0 1 miss bella 6 روز پیش تمام چیزهای خطرناک استیسی ویلینگهام 3.8 5 صفحۀ 327 زن ها از بدو تولد با حس عذاب وجدان روبهرو اند. ما همیشه فکر میکنیم مسئول تمام مشکلاتیم. نیاز به عذرخواهی همیشه در ما وجود دارد. 0 1 miss bella 1404/5/16 تمام چیزهای خطرناک استیسی ویلینگهام 3.8 5 صفحۀ 51 دلم میخواهد این حس را درک کند: دنبال چیزی گشتن و هرگز نیافتنش. فکر اینکه کجا ممکن است ان را گم کرده باشد، درست همانطور که من به چشمانش نگاه کرده و دنبال حسی گشته بودم که سابقا به من داشت. 0 2 miss bella 1404/5/16 تمام چیزهای خطرناک استیسی ویلینگهام 3.8 5 صفحۀ 34 چقدر دیوانه کننده است، نیمه شب ها بیدار ماندن بدون هیچ همراهی جز افکارت. 0 2