بریده کتابهای ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1403/4/27 12 قانون زندگی: نوشداروی بی نظمی جردن بی پیترسون 3.8 5 صفحۀ 47 به هرکه دارد، بیشتر داده خواهد شد؛ و از آنکه ندارد، همانکه دارد نیز گرفته خواهد شد. 0 0 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1403/4/27 12 قانون زندگی: نوشداروی بی نظمی جردن بی پیترسون 3.8 5 صفحۀ 45 سروتونین بالا یا اکتاپامین پایین، ویژگی خرچنگ پیروز است. حالت شیمی اعصاب متضاد، یعنی نسبت بالای اکتاپامین به سروتونین، خرچنگی شکست خورده، مچاله شده، کمرو، پژمرده و ترسو تولید میکند که به احتمال زیاد سر خیابان دارش میزنند و با دیدن اولین نشانهی مزاحمت، پا به فرار میگذارد. 0 0 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1403/4/26 12 قانون زندگی: نوشداروی بی نظمی جردن بی پیترسون 3.8 5 صفحۀ 41 مکارترین، قویترین، سالمترین و خوششانسترین پرندگان، قلمروی اصلی را اشغال و از آن دفاع میکنند. به همین دلیل، احتمال زیادی وجود دارد که جفت های خوبی جذب کنند و جوجههایی بیاورند که بیشتر زنده بمانند و رشد کنند. 0 0 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/10/21 سقوط آلبر کامو 3.9 59 صفحۀ 67 شما در مورد روز رستاخیز حرف میزنید. اجازه دهید مودبانه به آن بخندم. قاطعانه منتظر آن روز هستم، چرا که چیزی بدتر از آن را شناختم؛ قضاوت بشر. 0 0 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/10/20 سقوط آلبر کامو 3.9 59 صفحۀ 46 تنها با مرگ شماست که مردم صداقت و رنجهایتان را باور میکنند. تا زمانی که زنده هستید، همیشه به شما مشکوکند و با تردید به شما مینگرند. 0 7 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/10/18 سقوط آلبر کامو 3.9 59 صفحۀ 11 خوشبختانه نوشیدنی مورد علاقهام را دارم، تنها کورسوی امید در دل این تاریکیها.. 0 4 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/10/18 سقوط آلبر کامو 3.9 59 صفحۀ 9 دیگر به دنبال حرفهام نگردید. چهره من مثل خود انسان، دو رو دارد. 0 1 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/10/17 جمهوری خواهی در ایران: با حذف و افزوده های جدید عباس مصلی نژاد 5.0 1 صفحۀ 224 ارتش ایران که تحت فرماندهی وزیر جنگ قرار دارد، در برابر جامعهای قرار گرفته که اساساً با توصیفی که از جوامع مدرن و غیر سنتی داریم قابل تطبیق نیست. در این جامعه قانون معنایی ندارد و تنها قانونی که دارای شخصیت و سنت بهرهمند بوده، قواعد شرعی است. 0 0 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/10/11 جمهوری خواهی در ایران: با حذف و افزوده های جدید عباس مصلی نژاد 5.0 1 صفحۀ 112 ما به شرافت زیست کردهایم و با شرافت مراحل انقلابی را طی کردهایم و با شرافت خواهیم مرد. -بخشی از نامهی میرزاکوچکخان به مذیوانی 0 0 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/5/9 چگونه بر جهان حکومت کنیم؟: راهنمای دیکتاتور بلندپرواز آندره د.گیلوم 4.1 2 صفحۀ 66 جامعه خوش دارد کمتر بداند و بیشتر محکوم کند 0 15 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/4/28 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 67 صفحۀ 162 دنیای بعد از مرگ ولنتاین را در نظر بگیرید که در آن همه چیز آنقدر کامل و فاقد تناقض بود که بیمعنا شده بود. چنین حالت هایی برای ما سم است. آنقدر که ما عدمتوانایی در انتقال از یک خس به حس دیگر را اختلال روانی میدانیم. داشتن خوشبختی افسانهای و ابدی نهتنها واقعی بهنظر نمیرسد، بلکه نامطلوب است. 0 3 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/4/28 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 67 صفحۀ 160 در حقیقت، ما به لطف پدیدهای به نام سوگیری تاثیر گرفته خیلی نمیتوانیم حدس بزنیم که هرچیز ممکن است جه احساسی در ما ایجاد کند. 0 2 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/4/28 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 67 صفحۀ 161 در زمان های خیلی دور، زمانی که تلاش انسان صرفا این بود که رنده بماند، لذت جیزی محدود و عملی بود. امروزه، لذت تبدیل به کالایی شده است که به عنوان مادهی اصلی خوشبختی به بازار ارائه میشود و تقاضا هم برایش زیاد است. 0 10 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/4/28 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 67 صفحۀ 160 خوشبختی مانند اوج لذت است. هرجه بیشتر به آن فکر کنی دورتر میشود. 0 0 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/3/17 سنگ، کاغذ، قیچی آلیس فینی 3.8 107 صفحۀ 1 این بزرگترین مشکل مردم در این روزها است؛ آنها قدر چیزی که دارند را نمیدانند و همیشه بیشتر میخواهند. نمیخواهند برای به دست آوردن آن کار کنند. نمیخواهند برای به دست آوردن آن کار کنند. نمیخواهند لیاقت آن را کسب کنند. و هنگامیکه کارها مطابق خواسته ی آنها به پیش نمیروند مانند بچههای لوس فقط بدخلق وناله میکنند. تعداد مردمی که فکر می کنند دنا چیزی به آنها بدهکار است و دیگر را به خاطر انتخاب های ضعیف خودشان در زندگی سرزنش میکنند بیش از حد زیاد است. و همه هم فکر می کنند اگر کار ها مطابق میلشان به پیش نرود میتوانند بدون هیچ هزینهای فرار کنند. 0 0 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/3/9 سنگ، کاغذ، قیچی آلیس فینی 3.8 107 صفحۀ 291 مردم فراموش کردهاند چهطور زیباییها را در نقصها ببینند. 0 0 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/3/8 سنگ، کاغذ، قیچی آلیس فینی 3.8 107 صفحۀ 223 من میدانم دروغهایی که ما به خودمان میگوییم همیشه از همه خطرناکتر و افکاری که در حاشیههای ذهن خودمان پنهان میکنیم صادقانهترین افکار هستند. 0 4 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/3/3 سنگ، کاغذ، قیچی آلیس فینی 3.8 107 صفحۀ 29 بهتازگی متوجه شدهام که کلمات فقط کلمات هستند. یک سری حروف که به احتمال زیاد مربوط به زبان مادری ما هستند. امروزه مردم کلماتشان بیتوجه شده اند. کلمات را در یک پیام یا توییت به بیرون پرتاب میکنند، آنها را مینویسند، وانمود میکنند که میخوانند، آنها را تغییر شکل میدهند و به اشتباه نقل قول میکنند؛ با آنها، بدون آنها یا درباره ی آنها دروغ میگویند. مردم کلمات را می دزدند بعد به رایگان می بخشند. از همه بدتر، آنها را فراموش میکنند. 0 0 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/3/1 سنگ، کاغذ، قیچی آلیس فینی 3.8 107 صفحۀ 17 اگر پایان همه ی داستان ها خوش بود، ما دلیلی برای آغاز یک داستان دیگر نداشتیم. زندگی یعنی انتخاب و یاد گرفتن اینکه چطور خودمان را بعد از فروپاشی دوباره جمع کنیم. اتفاقاتی که برای همه ما رخ میدهد؛ حتی برای افرادی که وانمود میکنند دچار فروپاشی نمیشوند. 0 8 ❁| 𝑨𝒓𝒕𝒆𝒎𝒊𝒔 1402/3/1 سنگ، کاغذ، قیچی آلیس فینی 3.8 107 صفحۀ 8 ما در گذشته مثل امروز خودمان نبودیم، اما خاطرات گذشته میتوانند از همهی ما دروغگو بسازند. 0 0