بریدههای کتاب زهرا صادقزاده قمصری زهرا صادقزاده قمصری 1403/3/9 گمشده من: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضایی محمدمهدی بهداروند 3.2 3 صفحۀ 55 علی همیشه میگفت به نیروهایم در شب عملیات میگویم: "برادران من! باور کنیم که دنیا، قرارگاه نیست؛ معبری است که آدمی از آن عبور میکند تا به مقصد اصلی برسد. آنان که با اندیشهٔ مرگ زیستهاند، همیشه در نگاهشان تصویری روشن و زیبا از مرگ و آخرت ترسیم شده است،بهخصوص آنان که در زمرهٔ اولیاءاللهانذ و عند ربهم یُرزَقون!" 0 0 زهرا صادقزاده قمصری 1403/2/7 تربیت کودک: نقش معلم، روش تربیت کودک، عوامل تربیت کودک علی صفایی حائری 4.0 18 صفحۀ 53 کودک انسان، مانند بچهٔ سایر حیوانات نیست. فقط شکم و بدن نیست تا برای تولدش منتظر درآمد و خوراک و لباس باشیم؛ همینکه بودجه بود، قطارشان کنیم و همینکه تنگدستی پیش آمد، شعار بدهیم «اولاد کمتر، آسایش بیشتر»... عین. صاد، روش تربیت کودک، فصل سوم، ص 5۳ 0 0 زهرا صادقزاده قمصری 1403/2/6 تربیت کودک: نقش معلم، روش تربیت کودک، عوامل تربیت کودک علی صفایی حائری 4.0 18 صفحۀ 17 و مذهب هم جهت حرکت را نشان میدهد و هم آداب حرکت را نشان میدهد و هم عشق به حرکت را ایجاد میکند و هم پای دویدن را عطا میکند. عین. صاد، روش تربیت کودک، فصل «نقش معلم» 0 1 زهرا صادقزاده قمصری 1403/1/30 تربیت کودک: نقش معلم، روش تربیت کودک، عوامل تربیت کودک علی صفایی حائری 4.0 18 صفحۀ 11 وقتی که عشقهای کوچکتر، معشوقهای محدود تو را به کارهای بزرگی کشیدند و بیستونها را به پا کردند، چطور میشود عشق او کارهای بزرگتری به وجود نیاورد و بارهای سنگینتری را تحمل نکند؟ 0 3 زهرا صادقزاده قمصری 1403/1/16 اسرار ماه مبارک رمضان و مراقبات و مناسک آن همراه با آداب انس با قرآن کریم محمدتقی فیاض بخش 4.5 14 صفحۀ 95 0 0 زهرا صادقزاده قمصری 1403/1/16 اسرار ماه مبارک رمضان و مراقبات و مناسک آن همراه با آداب انس با قرآن کریم محمدتقی فیاض بخش 4.5 14 صفحۀ 92 0 0 زهرا صادقزاده قمصری 1403/1/5 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 36 1 1