محمدمهدی بهداروند محمدمهدی بهداروند پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها زندان الرشید: خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه محمدمهدی بهداروند 4.4 3 گمشده من: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضایی 3.1 3 زندان الرشید محمدمهدی بهداروند 5.0 0 جاده های سربی: خاطرات سردار سرلشکر شهید دکتر حاج احمد سوداگر 4.0 1 بررسی فلسفه علوم پزشکی محمدرضا فرتوک زاده 0.0 0 تحلیل جریان روشنفکری محمدمهدی بهداروند 0.0 0 عقیق: تحلیل عملیات بیت المقدس از نگاه فرماندهان 0.0 0 بایستی های هشت سال دفاع مقدس: بررسی نظام مدیریت اجرایی ناهماهنگ با نظام مدیریت دفاعی اسلامی محمدمهدی بهداروند 0.0 0 در قلمرو اندیشه های دفاعی امام خمینی (ره) محمدمهدی بهداروند 0.0 0 حوزه و بایسته های تمدنی محمدمهدی بهداروند 0.0 0 تحقیقی پیرامون شخصیت خضر نبی (ع) و نقش او در دولت صاحب الزمان (عج) محمدمهدی بهداروند 0.0 0 مبانی نظری دفاع مقدس محمدمهدی بهداروند 0.0 0