بریده کتابهای زینب کریم زاده زینب کریم زاده 1403/1/10 اسرار ماه رمضان و مراقبات و مناسک آن، همراه با آداب انس با قرآن کریم محمدتقی فیاض بخش 4.6 2 صفحۀ 59 🦋روح لطیف با نفسِ مسموم زود آلوده میشود ، لذا حتی یک گفتگوی کوتاه با اهل گناه برای انسان کدورت میآورد. چون بسی ابلیس آدم روی هست پس به هر دستی نباید داد دست شب نشینیها و مهمانیهای افطاری گاهی زمینه ساز بسیاری از کدورتها و معصیتهاست... پس مراقب باشیم در این جمعها با شنیدن و گفتن غیبت، تهمت و یا حرفهای لغو قلب خود را مکدر نکنیم و حرمت این ماه را با شکستن حریم الهی نشکنیم⚠️🔺 #بریده_کتاب #اسرار_ماه_رمضان #کریمزاده 1 6 زینب کریم زاده 1402/7/22 جوجه های رنگی و بچه های فرنگی: مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز محسن عباسی ولدی 4.5 11 صفحۀ 120 بدون تردید خداوند برای کسانی که اهل تلاش هستند و به آنچه می دانند عمل می کنند راه هدایت را گشوده و زمینه فهم بهتر را فراهم می کند. سوره ی عنکبوت آیه۶۹ 0 10 زینب کریم زاده 1402/7/22 جوجه های رنگی و بچه های فرنگی: مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز محسن عباسی ولدی 4.5 11 صفحۀ 57 * هدف تربیت در مکتب اسلام، پرورش انسانی است که در مقابل خدای خویش در جایگاه عبودیت قرار بگیرد. از همین رو تربیت" زمينه سازی"برای رشد استعدادها در مسیر "بندگی خداوند" است. * وظیفه پدر و مادر در تربیت، مراقبت از "فطرت" فرزندان است. #بریده_کتاب 1 10 زینب کریم زاده 1402/7/10 مصائب عشق = The sorrows of love موسسه مدرسه زندگی 3.4 9 صفحۀ 21 عشق به ما امنیت میدهد که به همسرمان آنچه را واقعاً هستیم نشان بدهیم. بعضی از رفتارهای ما حتما برای کسی که مجبور است از نزدیک با ما زندگی کند آزاردهنده است ولی باید قادر باشیم در زمان مناسب درباره ی نقصهایمان توضیح بدهیم. بطور کل شریک زندگی ایده آل باید ترکیبی از درمانگر، دستیارشخصی، معلم، میزبان، آشپز، پرستار و محافظ شخصی باشد. 0 10 زینب کریم زاده 1402/6/7 جوجه های رنگی و بچه های فرنگی: مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز محسن عباسی ولدی 4.5 11 صفحۀ 68 به طور کلی تخریب ، آسان تر از ساختن است و به زمان کمتری هم نیاز دارد. 1 17 زینب کریم زاده 1402/6/4 جوجه های رنگی و بچه های فرنگی: مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز محسن عباسی ولدی 4.5 11 صفحۀ 35 وقتی ماهواره وارد خانه میشود و خوراک تصویری فرزندان ما را فراهم میکند، دیگر نباید انتظار یک فضای تربیتی سالم را برای فرزندانمان داشته باشیم. 1 18 زینب کریم زاده 1402/6/1 جوجه های رنگی و بچه های فرنگی: مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز محسن عباسی ولدی 4.5 11 صفحۀ 34 ساده انگاریست اگر خیال کنیم رسانه، تنها کارکرد تفریحی دارد و برای سرگرم کردن اعضای خانواده است. کارکرد اصلی رسانه، تربیت است. این یک فکر ساده لوحانه است که فکر کنیم دیگران دلشان به حال ما سوخته است و برای ما شبکههای فیلم و سریال و ماهواره به راه بیندازند. امروزه رسانه ها یکی از اصلی ترین وظایف خود را تربیت مخاطب، متناسب با اهداف نظام سلطه میدانند. 0 7 زینب کریم زاده 1402/6/1 جوجه های رنگی و بچه های فرنگی: مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز محسن عباسی ولدی 4.5 11 صفحۀ 35 هر اندازه رقبای تربیتی کودکان بیشتر میشوند، نیاز به وقت گذاشتن برای بچه ها به وسیلهی والدین بیشتر میشود. 0 11