بریدههای کتاب Jungmin Jungmin دیروز پادشاه خشم آنا هوانگ 4.3 2 صفحۀ 120 به آتش بس خوش اومدی عزیزم 0 1 Jungmin دیروز پادشاه خشم آنا هوانگ 4.3 2 صفحۀ 330 او مرا یاد گرگی می انداخت که لباس گوسفند پوشیده است. 0 7 Jungmin 2 روز پیش شاهزاده سنگدل جلد 1 هالی بلک 4.2 89 صفحۀ 253 《بیشتر به خاطر این ازت متنفرم که بهت فکر میکنم. خیلی نفرت انگیزه، اما نمیتونم جلوش رو بگیرم.》 0 9 Jungmin 2 روز پیش پادشاه خشم آنا هوانگ 4.3 2 صفحۀ 144 _زندگی ما همش گل رز و رنگین کمان نیست. من و دانته هم تفاوت های خودمون رو داریم. باور کن زمزمه کرد: _تفاوت خیلی بهتر از هیچیه 0 3 Jungmin 2 روز پیش پادشاه خشم آنا هوانگ 4.3 2 صفحۀ 150 هیچوقت آن قدر کنار من نخندیده بود و من مثلا نامزد لعنتی او بودم 0 0 Jungmin 3 روز پیش پادشاه خشم آنا هوانگ 4.3 2 صفحۀ 96 کلمات بدون اینکه خودم بخواهم از دهانم بیرون می آمد.مطمئن نبودم که چرا دارم این ها را برایش تعریف میکنم. تا یک ساعت پیش ترجیح می دادم که از ساختمان امپایر استیت پایین بپرم، ولی یک دقیقه اضافی را در کنارش نگذرانم. 0 1