بریدههای کتاب اِلینآ📚 اِلینآ📚 6 ساعت پیش ذره ای ایمان داشته باش میچ آلبوم 3.8 5 صفحۀ 117 "خیلی از مواردی که به آن<افسردگی> میگویند، در واقع ناخشنودی است، نتیجه فشارهایی که تحمل ناپذیرند یا حاصل انتظار درآمدی که از کار به دست نیامده." 0 0 اِلینآ📚 7 ساعت پیش ذره ای ایمان داشته باش میچ آلبوم 3.8 5 صفحۀ 109 0 11 اِلینآ📚 7 ساعت پیش ذره ای ایمان داشته باش میچ آلبوم 3.8 5 صفحۀ 108 0 0 اِلینآ📚 7 ساعت پیش ذره ای ایمان داشته باش میچ آلبوم 3.8 5 صفحۀ 106 "زندگی چیزی است که خداوند به ما اعطا کرده." 0 0 اِلینآ📚 7 ساعت پیش ذره ای ایمان داشته باش میچ آلبوم 3.8 5 صفحۀ 103 0 0 اِلینآ📚 20 ساعت پیش ذره ای ایمان داشته باش میچ آلبوم 3.8 5 صفحۀ 49 " همیشه کارها طبق خواست ما جلو نمیرود." 0 3 اِلینآ📚 21 ساعت پیش ذره ای ایمان داشته باش میچ آلبوم 3.8 5 صفحۀ 40 0 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 153 2 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 145 0 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 137 0 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 94 0 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 125 "نگه داشتن خشم،زهر است.آدم را از درون میخورد.فکر میکنیم نفرت سلاحی است که به شخص آزارندهی ما حمله میکند. ولی نفرت تیغ دودم است.هر آسیبی که با آن برسانیم،به خودمان رساندهایم." 0 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 101 "وقتی آرامش پیدا میکنی که خودت آن را ایجاد کنی." 0 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 85 "گاهی وقتی چیز گرانبهایی را قربانی میکنی، واقعاً آن را از دست نمیدهی.فقط آن را به کسدیگری میبخشی." 0 6 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 83 "مردن پایان همهچیز نیست.ما فکر میکنیم هست. ولی آنچه در زمین اتفاق میافتد،فقط شروع است." 0 5 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 50 "هیچ عمری هدر نمیرود، تنها زمانی که هدر میدهیم،زمانی است که فکر میکنیم تنهاییم." 0 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 50 "غریبهها ، خانوادهایاند که هنوز با آنها آشنا نشدهای." 0 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 48 "عدالت، زندگی و مرگ را تعیین نمیکند. اگر اینطور بود، هیچ آدم خوبی جوانمرگ نمیشد." 0 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 48 "ما همه به هم وصلیم. نمیتوانی یک زندگی را از زندگی دیگر جدا کنی، همان طور که نمیتوانی نسیمی را از باد جدا کنی." 0 1 اِلینآ📚 دیروز در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 42 صفحۀ 43 "مطرود که باشی، حتی سنگی که به طرفت میاندازند، میتواند دلت را شاد کند." 0 10