بریده کتابهای Daydreamer Daydreamer 3 ساعت پیش تاج نفرین شده کاترین وبر 4.5 9 صفحۀ 77 اگه یه درس از زندگی یاد گرفته باشم،اینه که هر چیزی رو با پول میشه خرید جز عشق.بهای عشق چیزی نیست جز قلب 0 0 Daydreamer 3 ساعت پیش تاج نفرین شده کاترین وبر 4.5 9 صفحۀ 81 رز اونها از تو متنفر نیستن،فقط از چیزی که نمیشناسن میترسن. 0 0 Daydreamer 1403/9/5 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 225 توی شعر،لازم نیست زیاد نگران جزئیاتِ ریز معنی باشی.فقط از حس یا آهنگ شعری که میخونی لذت ببر.هرجوری که خودت دوست داری،تصورش کن. 0 1 Daydreamer 1403/9/5 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 214 +باقی مونده زندگیم رو بی معنی حس میکنم. -منظورتون از "باقی مونده"چیه؟ +یعنی اون بخشی که باقی مونده.چیزی که بر جا مونده. فرض بگیریم که شما ده تا بیسکوییت هانی دام رو از دوازده تاش خوردین،آیا اون دوتای آخر "باقی مونده"هستن؟ 0 2 Daydreamer 1403/9/4 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 183 دوست داشتن فعل بسیار خوبی است.چیزی که میتواند مردم را نجات بدهد. 0 3 Daydreamer 1403/9/4 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 182 موضوع اشتیاق در میونه.ممکنه اکثریت چیزی رو نپذیره،ولی تا وقتی افرادی وجود داشته باشن که بپذیرنش،حیات اون چیز،حالا هرچی که میخواد باشه،تحت حفاظته. 0 3 Daydreamer 1403/9/4 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 179 شاید اینقدر جون سخت باشه که توی هر وضعیتی زنده بمونه و نیرو های خاصی داشته داشته باشه،ولی اگه بهش توجه کافی نشه،قهر میکنه و در جا گریهوزاری راه میندازه.باعث میشه آدم از خودش بپرسه که قدرت یعنی چی 0 2 Daydreamer 1403/9/3 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 173 هیچ کاری تضمین شده نیست.هیچ شغلی که بشه اسمش رو آورد صد در صد تضمین شده نیست.همه فقط دارن تمام تلاششون رو میکنن تا جایی که هستن بمونن و تلاش میکنن همه چی رو متعادل نگه دارن. 0 3 Daydreamer 1403/9/3 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 173 هیچ ضمانتی برای قطعیت هیچ چیزی وجود نداره،ولی روی دیگه اینکه هیچ ضمانتی نیست،اینه که هیچ قطعیتی هم توی بی مصرف بودن چیزی نیست. 0 2 Daydreamer 1403/9/2 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 149 من نیز میتوانستم تغییر کنم و همچنان از درون مثل قبل باشم. 0 4 Daydreamer 1403/9/2 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 137 مسائل کوچک و بزرگی وجود دارند که ما نمیتوانیم برای طبق برنامه پیش رفتنشان فشار بیاوریم،هرچقدر هم که سخت تلاش کنیم. 0 2 Daydreamer 1403/9/2 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 135 به عبارت دیگه،وقتی موضوع خوشبختی به میون میآد،هیچ بهتر و بدتری در کار نیست،هیچ وضعیت قطعی و مشخصی وجود نداره. 0 2 Daydreamer 1403/8/30 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 119 این فکر که وینیپو بانمکه،با اینکه آدم واقعا با یه خرس زندگی کنه،فرق داره. 0 3 Daydreamer 1403/8/30 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 104 همگی در مقطعی از زندگی هایمان در مییابیم که هیچ پاپانوئلی وجود ندارد؛اما به خاطر بچه های کوچک نیست که پاپانوئل بخش مکمل جشن های کریسمس باقی میماند.علتش این است که افراد بالغی که خود زمانی کودک بودند،به نگه داشتن حقیقت وجود پاپانوئل در قلب های خود ادامه میدهند و حتی هنگامی که بزرگ میشوند،با چنین باوری زندگی میکنند. 0 3 Daydreamer 1403/8/29 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 85 انسان ها فقط چیز هایی را میبینند که بیشتر به کارشان میآید و اصل تمرکزشان روی همان است 0 3 Daydreamer 1403/8/29 هیروشیما : شهر تباهی 3.5 1 صفحۀ 35 زمانی که از ترس حمله،در بین علفها پنهان شدیم و یا کنار رودخانه چمباتمه زدیم،آنها در آسمان از ما عکس میگرفتند.ما و شهر ویرانمان،سوژهی عکاسی شده بودیم. 0 3 Daydreamer 1403/8/29 هیروشیما : شهر تباهی 3.5 1 صفحۀ 31 به نظر میرسید انسانها تحت هر شرایطی،با عجله و بیتابی به دنبال جایی هستند که خود را مالک آن بدانند.حتی زمانی که آسمان، تنها سقف آنهاست،ترجیح میدهند با هم قاطی نشوند و در عوض صندلیای را تصاحب کنند که بدون ابهام متعلق به آنهاست. 0 3 Daydreamer 1403/8/29 هیروشیما : شهر تباهی 3.5 1 صفحۀ 20 چطور همهچیز در مجاورت ما در یک ثانیه تا این حد دگرگون شده بود؟با شک و تردید به این احتمال که این یک حملهی هوایی نبوده و چیزی کاملا متفاوت رخ داده،فکر کردم.شاید این چیزی بود که با جنگ ارتباطی نداشت،شاید مثل داستانهایی که در کودکی میخواندیم،این اتفاقی بود که در پایان جهان با متلاشی شدن کرهی زمین اتفاق میافتاد. 0 3 Daydreamer 1403/8/29 هیروشیما : شهر تباهی 3.5 1 صفحۀ 15 تصور میکردم چهل یا پنجاه بمب آتشین در اطرافم فرود آمده باشد.ولی اثری از شعلهی آتش و دود نبود.و من زنده بودم!چطوری هنوز زنده بودم؟خیلی عجیب بود.اطرافم را با دقت نگاه کردم،بخشی از وجودم انتظار داشت جسد بی جانم را در گوشهای بیابد. 0 2 Daydreamer 1403/8/28 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.8 14 صفحۀ 69 شاید فقط یه رویای زیبا بمونه.شاید هیچ وقت به واقعیت تبدیل نشه،ولی به نظر من این هم یه شیوه زندگی کردنه.وقتی آدم چیزی برای رویاپردازی داره،روزهاش شادتر سپری میشه.رویا داشتن همیشه هم بد نیست؛بدون داشتن برنامهای برای عملی کردنش. 0 20