بریدههای کتاب Daydreamer Daydreamer 11 ساعت پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 133 طوری فراموش میشی که انگار اصلاً متولد نشده بودی. 0 3 Daydreamer 14 ساعت پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 131 اگر تسلیم بشوم لذت میبرند. پس این کار را نمیکنم. 0 10 Daydreamer 22 ساعت پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 126 بچهی عجیبی است. شاید چون بچهپری است. البته شاید همهی بچهها، چه آدم و چه غیر آدم عجیب هستند. 0 9 Daydreamer دیروز شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 120 باید تمام تلاشت رو به کار بری تا بتونی سر جای خودت بمونی. اگه بخواهی به جای دیگهای برسی، باید حداقل دوبرابر تندتر بدوی. 0 9 Daydreamer دیروز شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 97 شاید دیگر نمیدانم چطور باید خواهر خوبی باشم. 0 14 Daydreamer دیروز شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 92 چون تو برای من مثل یه داستانی که هنوز اتفاق نیفتاده. میخوام ببینم چی کار میکنی. میخوام بخشی از این داستان باشم. 0 8 Daydreamer 2 روز پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 69 ما باید شبیه پدر و دختر باشیم، اما هرگز کاملا از عهدهی نقشمان برنمیآییم. 0 6 Daydreamer 2 روز پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 58 مثل کودکی هستم که فقط لباس اژدها پوشیده و هیچ تصوری از خودِ اژدها ندارد. 0 11 Daydreamer 2 روز پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 52 اگه قراره درس بگیرن، لازم نیست تو این درس رو بدی. 0 10 Daydreamer 3 روز پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 51 هر قدر هم مراقب باشم خطا میکنم و ضعیف، شکننده و فانی هستم. از این قضیه متنفرم. 0 11 Daydreamer 3 روز پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 49 فقط احمق ها از چیزی که ترسناکه، نمیترسن. 0 16 Daydreamer 3 روز پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 49 فکر میکردم باید خوب باشم و از قانونها تبعیت کنم، اما من دیگه از ضعیفبودن خسته شدهم. از خوببودن خسته شدهم. میخوام یه آدم دیگه باشم. 0 13 Daydreamer 4 روز پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 47 همیشه چیزی برای از دست دادن هست. 2 59 Daydreamer 5 روز پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 46 میدونی چقدر سخته همیشه سرت رو پایین بندازی؟ که تمام توهینها رو بشنوی و تهدیدها رو تحمل کنی؟ من تمام اینها رو تحمل کردهم. فکر کنم این سرسختی من رو نشون میده و اگه میدیدی من در برابر تمام اتفاقها فقط خندیدهام، میفهمیدی که ارزشش رو دارم. میگی تو قاتل نیستی، ولی نمیدونی من کی ام، شاید خودم هم نمیدونم یا به خودم اجازه نمیدم بدونم. 0 18 Daydreamer 6 روز پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 42 فکر نمیکردم عشق اینجوری باشه. یعنی فکر میکردم وقتی انتظارش رو نداری، میآد سراغت. 0 14 Daydreamer 6 روز پیش شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) هالی بلک 4.3 123 صفحۀ 32 عدد سه ترکیب عجیبی برای چند خواهر است، چون همیشه یکی جدا میافتد. 1 26 Daydreamer 7 روز پیش حکومت گرگ ها : دوگانه نیکولای جلد 2 لی باردوگو 4.4 1 صفحۀ 173 نمیتونیم از عشق کسی دست بکشیم که نباید عاشقش باشیم. 0 9 Daydreamer 7 روز پیش حکومت گرگ ها : دوگانه نیکولای جلد 2 لی باردوگو 4.4 1 صفحۀ 172 -یعنی اینقدر دلربایین؟ +در قانع کردن دیگران استعداد دارم. یه بار با یه درخت حرف زدم و قانعش کردم تا برگهاش رو بریزه. -چرنده. +خب، پاییز بود. نمیتونم همهش رو به پای خودم بنویسم. 0 6 Daydreamer 1404/6/1 حکومت گرگ ها : دوگانه نیکولای جلد 2 لی باردوگو 4.4 1 صفحۀ 172 شاید موهبت انسان بودن همینه که ما تسلیم نمیشیم... حتی وقتی همهی امیدت رو باختهای. 0 14 Daydreamer 1404/5/31 حکومت گرگ ها : دوگانه نیکولای جلد 2 لی باردوگو 4.4 1 صفحۀ 161 بعضی آدم ها ساخته شده بودند برای عشق و بعضی دیگر برای جنگ. آدم که نمیتوانست جای دیگری مایه بگذارد. 0 8