بریده کتابهای احمدرضا حسینی نژاد احمدرضا حسینی نژاد 1403/8/7 گلستان سعدی سعدی 4.7 17 صفحۀ 411 0 3 احمدرضا حسینی نژاد 1403/7/15 اتللو ویلیام شکسپیر 4.1 15 صفحۀ 76 0 2 احمدرضا حسینی نژاد 1403/7/9 تأملات و مجادلات؛ مقالاتی در باب هنر و ادبیات فیودور داستایفسکی 3.0 0 صفحۀ 43 0 1 احمدرضا حسینی نژاد 1403/7/3 ملاقات بانوی سالخورده فریدریش دورنمات 4.2 16 صفحۀ 90 ایل: این ناراحتی برای من جهنمه. کشیش: جهنم در وجود شماست. شما سنتون از من بیشتره و فکر میکنید که انسانها رو میشناسید. چندین سال پیش شما به طمع پول به یک دختر جوان خیانت کردید و بالطبع تصور میکنید که مردم هم به خاطر پول به شما خیانت خواهند کرد. شما خودتونو در دیگران میبینید و این هم خیلی طبیعیه. دلیل ترس ما در قبل های ماست. در گناهان ماست. اگه شما این حقیقتو قبول کنید، اونوقت به شکنجه ای که میکشید پیروز خواهید شد. اونوقت سلاحی به دست آوردید که به وسیله ی اون، بر ترس های خودتون غلبه خواهید کرد. 0 9 احمدرضا حسینی نژاد 1402/3/19 مقاومت، عصیان و مرگ حامد رحیمی 4.0 0 صفحۀ 55 هیچ چیز به انسان داده نمیشود، او به بهای مرگهای ناعادلانه میتواند اندک چیزی به دست آورد. اما عظمت انسان در جایی دیگر است. عظمت او در تصمیماش نهفته است؛ تصمیم به قویتر شدن از وضعیتش. و اگر وضعیت او ناعادلانه باشد، او تنها یک راه برای غلبه بر آن دارد، او خودش باید عادل باشد. 0 1