بریدههای کتاب کافه ماه کامل reyhaneh bano 1404/3/28 کافه ماه کامل مایی موچیزوکی 3.3 1 صفحۀ 132 «نمودار تولد به ما میگه تقدیرمون چیه، مثل قطب نمای وجود ما عمل می کنه.برای اینکه راه خودت رو توی این زندگی بشناسی، باید اول از خودت شناخت به دست بیاری. ما اختر بین ها دوست داریم آدم های بیشتری این موضوع رو بدونن.» 0 0 shamim sh 1404/4/4 کافه ماه کامل مایی موچیزوکی 3.3 1 صفحۀ 44 0 0 فرجی 1404/4/10 کافه ماه کامل مایی موچیزوکی 3.3 1 صفحۀ 34 میدونین وقتی اوضاع سخت یا ناراحت کننده میشه،گریه حسابی به کارتون میاد.آب همه چی رو میشوره. 0 2 Fati Hassanpour 6 روز پیش کافه ماه کامل مایی موچیزوکی 3.3 1 صفحۀ 44 2 16 Fati Hassanpour 4 روز پیش کافه ماه کامل مایی موچیزوکی 3.3 1 صفحۀ 79 1 11 reyhaneh bano 1404/3/27 کافه ماه کامل مایی موچیزوکی 3.3 1 صفحۀ 55 بعضی از آدم ها از کلمه«جاه طلبی»متنفرند، اما موفقیت هرگز بدون جاه طلبی دوام نمی آورد.جاه طلبی یعنی به شغلت تعهد داشته باشی و در کاری که انجام می دهی و روش رسیدن به اهدافت ،جدیت به خرج دهی. 0 4 reyhaneh bano 1404/3/26 کافه ماه کامل مایی موچیزوکی 3.3 1 صفحۀ 7 «کافه ماه کامل مکان ثابتی نداره ممکنه وسط یه خیابون پر رفت و آمد و آشنا ظاهر بشه،یا کنار ایستگاهی ته یه خط راه آهن ،یا روی ساحل دنج یه رودخونه . توی این کافه ما از کسی سفارش نمیگیریم ،در عوض دسر و غذا و نوشیدنی هایی براتون می آریم که فقط مخصوص شماست. از کجا معلوم؟شاید همه اش رویا باشه.» 0 0