بریده کتابهای دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی: دستورالعملهای ایده یابی و پرورش آن مریم محسنیزاده 1403/10/4 دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی: دستورالعملهای ایده یابی و پرورش آن محمدحسین نیرومند 4.2 5 صفحۀ 8 والت دیزنی توصیه میکند که به دستگاه تصور خلاق خود به عنوان عضلات مغزی بنگریم. عضلات بدن هرچه بیشتر کار کند به جای آنکه تحلیل رود، بیشتر پرورش مییابد. درست مثل عضلات و ارگانهای جسمی، هوش ذکاوت بدون تمرین فرسوده میشود. 0 2 Fatemeh Karimian 1403/9/9 دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی: دستورالعملهای ایده یابی و پرورش آن محمدحسین نیرومند 4.2 5 صفحۀ 25 این جمله کلیدی را همیشه به خاطر داشته باشید: کیفیت از کمیت پدید می آید 0 0 مریم محسنیزاده 1403/10/5 دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی: دستورالعملهای ایده یابی و پرورش آن محمدحسین نیرومند 4.2 5 صفحۀ 14 وقتی کتابهای هنری را ورق میزنید تا از آن الهام بگیرید درواقع شما ایدهیابی مبتنی بر اقتباس را تجربه میکنید. 0 2 مریم محسنیزاده 1403/10/5 دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی: دستورالعملهای ایده یابی و پرورش آن محمدحسین نیرومند 4.2 5 صفحۀ 8 تکرار فعالیت خلاق باعث تسریع در شکلگیری شخصیت هنری هنرمند میشود. 0 2 مریم محسنیزاده 1403/10/4 دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی: دستورالعملهای ایده یابی و پرورش آن محمدحسین نیرومند 4.2 5 صفحۀ 8 اعتقاد دارم همه کسانی که در عرصه هنر فعالند، بهتر است در دورهای کوتاه، هنر کاریکاتور را تجربه کنند؛ هنری که به شدت به ایده وابسته بوده و به سهولت عینیت مییابد. 0 2 مریم محسنیزاده 1403/10/5 دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی: دستورالعملهای ایده یابی و پرورش آن محمدحسین نیرومند 4.2 5 صفحۀ 6 امکان پرورش و آموزش خلاقیت وجود دارد و همه میتوانند خلاق باشند. 0 1 مریم محسنیزاده 1403/10/5 دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی: دستورالعملهای ایده یابی و پرورش آن محمدحسین نیرومند 4.2 5 صفحۀ 8 ایدهها از تفکر واگرا پدید میآیند. 2 3