بریدههای کتاب جنایت و مکافات تئودور 1404/2/9 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 5.0 0 صفحۀ 62 اما آنقدر خوشقلب است که زشتی چهره او را پنهان میکند. 0 0 تئودور 1404/2/9 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 5.0 0 صفحۀ 44 یعنی او نمیداند که وجود آرامش روحی و روانی در زندگی از بودن آب و نان مهمتر است؟ 0 1 حوریا 1404/2/3 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 5.0 0 صفحۀ 23 هرگاه غم و غصه زندگیم زیاد می شود، به سیگار پناه میبرم. سیگار مرا آرام نمیکند، بلکه تلخی های زندگیم را مقابل چشمانم به تصویر میکشد، با این همه باز هم به آن پناه میبرم. 1 5 تئودور 1404/2/13 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 5.0 0 صفحۀ 172 محیط و اجتماع عامل اصلی به وجود آورنده بسیاری از اتفاقات ناگوار میتوانند باشند. اگر عدالت اجتماعی به معنای واقعی برقرار شود،دیگر خبری از جرم و جنایت نخواهد بود زیرا انسان سرشتی پاک دارد و هیچ گونه خصومت و شرارت در آن راه ندارد؛مگر اینکه عامل بیرونی وجود داشته باشد که او را تحریک کند.ذات انسات نیازمند آرامش و زندگی سالم است. 0 0 تئودور 1404/2/13 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 5.0 0 صفحۀ 175 معمولا تعداد اندکی از آدمها با افکار و عقاید متفاوت به دنیا میآیند. 0 0 تئودور 1404/2/13 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 5.0 0 صفحۀ 174 طبق قانون طبیعت هم مردم دو دسته میشوند: مردم عادی که هدف آنها از زیستن فقط خوردن،خوابیدن و زاد و ولد است و مردم خاص که استعداد و توانایی گفتن حرفی تازه را دارند و هدف از زیستن را چیزی فراتر از مردم عادی میدانند. 0 0 تئودور 1404/2/10 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 5.0 0 صفحۀ 159 خوب است بدانی همه ما به نوعی دیوانهایم.فقط اندازه آن با هم فرق دارد. در این دوره و زمانه آدم نرمال به ندرت یافت میشود. 0 78 تئودور 1404/2/9 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 5.0 0 صفحۀ 37 در ظاهر نشان میداد که از من قوی تر است اما خوب میدانستم که از درون مثل شمعی آب میشود. 0 0