بریدههای کتاب عشق کافی نیست Niayesh 1403/5/3 عشق کافی نیست مارک منسون 3.7 9 صفحۀ 22 به جای اینکه حول موفقیت و شکست یا شادی و درد تصمیم گیری کنید، بر اساس اجتناب از پشیمانی تصمیم بگیرید. پشیمانیهایمان معمولا بهترین ابزار چیزهایی است که در دراز مدت برایمان واقعا ارزش دارند. 0 1 علی 1402/6/26 عشق کافی نیست مارک منسون 3.7 9 صفحۀ 1 ما همیشه اختیار اتفاقات اطرافمان را نداریم؛ اما همیشه اختیار دو چیز را داریم: اول، نحوهی تفسیر چیزی که برایمان اتفاق میافتد؛ دوم، نحوهی واکنشمان به آن اتفاق. 0 14 شکوفه پاکزاد 1403/6/18 عشق کافی نیست مارک منسون 3.7 9 صفحۀ 196 تناقضات زندگی که حقیقت دارند: ✓هرچه چیزی بیشتر شما را بترساند، به احتمال بیشتری باید آن را انجام دهید ✓افرادی که نمیتوانند اعتماد کنند قابل اعتماد نیستند! ✓هرچه از یک ویژگی کسی بیشتر تنفر داشته باشید، احتمالش بیشتر است که دارید از آن رفتار در خودتان اجتناب میکنید!(فرافکنی) ✓هرچه بیشتر یاد بگیرید، بیشتر متوجه میشوید که چقدر کم میدانید! ✓هرچه انتخاب های بیشتری داشته باشید، از هر انتخاب رضایت کمتری خواهید داشت! ✓هرچه بیشتر مطمئن باشید حق با شماست، احتمالا کمتر میدانید! ✓هرچه بیشتر سعی کنید دیگران را تحت تاثیر قرار هید، کمتر تحت تاثیرقرار میگیرند! 1 17 Saba 1404/5/8 عشق کافی نیست مارک منسون 3.7 9 صفحۀ 12 به محض این که سعی کنید فکر یا احساسی را حذف کنید،آن را قوی تر می کنید 0 5 علی 1402/6/26 عشق کافی نیست مارک منسون 3.7 9 صفحۀ 1 هرچه انجام کاری بیشتر شما را بترساند، به احتمال بیشتری باید آن را انجام دهید. 0 14