بریده کتابهای من مطمئنم فاطر ۱۳۵ 1403/7/24 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 222 ما تردیدی نداریم که آینده ی روشنی داریم؛ البته اینکه این آینده زود باشد یا دیر باشد، دست من و شما است: اگر خوب حرکت کنیم، آینده زودتر خواهد رسید؛ اگر چنانچه تنبلی و کوتاهی و خودخواهی و دنیاپرستی و دل دادن به این ظواهر، چشم ما را یک قدری پُر کند، ساقط کند ما را، در درون خودمان ریزش - چه ریزش شخصی در درون، چه ریزش اجتماعی - پیدا بکنیم، البته دیرتر به دست خواهد آمد؛ اما بدون تردید به دست خواهد آمد. 0 2 فاطر ۱۳۵ 1403/7/24 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 197 ایمان و اسلام به ما عزت داد، به ما پیشرفت داد، ما را به سمت آرمان هامان نزدیک کرد. هرچه ایمانمان را تقویت کنیم، هرچه تحقق اسلام را در جامعه و ارزشهای اسلامی را در بین خودمان بیشتر کنیم، این عزت بیشتر خواهد شد، این پیشرفت بیشتر خواهد شد و زندگی مادی و معنوی اصلاح خواهد شد. 0 1 ز.ظهیری 1403/7/10 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 112 0 1 فاطر ۱۳۵ 1403/7/22 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 172 0 1 فاطر ۱۳۵ 1403/7/22 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 88 0 1 ز.ظهیری 1403/7/10 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 50 نجات فلسطین با دریوزگی از سازمان ملل یا از قدرت های مسلط .. به دست نمی آید. راه نجات فقط ایستادگی و مقاومت است با توحید کلمه فلسطینیان و کلمه توحید که ذخیره بی پایان حرکت جهادی است 0 1 فاطر ۱۳۵ 1403/7/22 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 128 0 1 فاطر ۱۳۵ 1403/7/24 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 234 ما نشان دادیم که میتواند یک ملّتی وجود داشته باشد که نه سلطه گر باشد و نه سلطه پذیر؛ نه خودش بخواهد به کسی زور بگوید و نه زیر بار هیچ زورگویی برود؛ ملّت ایران این را عملاً نشان داده. 0 1 علیِ مهدی قلب 1403/7/11 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 174 بسم الله جمهوری اسلامی در این ۳۲ سال نشان داده که به کسی باج نخواهد داد، این فشار ها هم روی او اثر نمی کند؛ «و لما رءا المؤمنون الاحزاب قالوا هذ اما وعدنا الله و رسوله و صدق الله و رسوله و ما زادهم الا ايمانا و تسلیما». ما وقتی این فشار ها را ملاحظه می کنیم، این شیطنت ها و توطئه ها را از طرف خبیث ترین شیاطین عالم نسبت به خودمان مشاهده می کنیم، می فهمیم وعده ی الهی راست است؛ می گوییم «هذا ما وعدنا الله و رسوله». خدا وعده فرموده بود که وقتی در راه مستقیم حرکت کنید، شیطان ها و کج روان با شما مقابله می کنند؛ بسم الله، این نمونه اش است. این را خدا قبلاً به ما فرموده بود، آیات قرآن به ما گفته بود. «و صدق الله و رسوله»؛ سخن خدا راست است. «و ما زادهم الا ایمانا و تسلیما»؛ این، ایمان ما را به وعده ی الهی بیش تر می کند. خداوند فرموده است: «لینصرن الله من ینصره». هرکس خدا را نصرت کند، دین خدا را نصرت کند، راه خدا را نصرت کند، آرمان های الهی را نصرت کند، خدا یقیناً او را نصرت و پیروز خواهد کرد. و بدانید این در انتظار ملت عزیز ایران است.» 0 2 فاطر ۱۳۵ 1403/7/22 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 173 رسیدن به قله، بدون عبور از گردنه ها، یک خیال باطل است.. در حرکت یک ملت، رسیدن به قله، یعنی رسیدن به سعادت... 0 1 فاطر ۱۳۵ 1403/7/24 من مطمئنم ابوذر ذاکر 4.4 2 صفحۀ 185 عزت ملی هزینه دارد؛ هیچ کشوری بدون دادن هزینهی لازم، به عزت ملی، به استقلال ملی و به هویت برتر خود، دست پیدا نمی کند؛ باید هزینه اش را پرداخت. ملت ما این هزینه را پرداخته است و باز هم خواهد پرداخت. 0 1