بریدههای کتاب ذکر است کسی که اهل شکر است: بیاید بشیم ذکر خدا Reyhaneh . 1404/4/30 ذکر است کسی که اهل شکر است: بیاید بشیم ذکر خدا محسن عباسی ولدی 4.5 2 صفحۀ 42 اگه هر کسی حسّ تشکّر از دیگران، تو وجودش تقویت بشه، خیلی از مشکلامون تو رابطه با دیگران حل میشه. 0 0 Reyhaneh . 1404/4/30 ذکر است کسی که اهل شکر است: بیاید بشیم ذکر خدا محسن عباسی ولدی 4.5 2 صفحۀ 44 گلایه مند نبودن، خودش یه مرحله از رشده. 0 0 Reyhaneh . 1404/4/30 ذکر است کسی که اهل شکر است: بیاید بشیم ذکر خدا محسن عباسی ولدی 4.5 2 صفحۀ 53 حرف اصلی من اینه: ما باید وظایفی رو که برا آرامش دادن به دیگران داریم، تشخیص بدیم و بهشون عمل کنیم. بعدشم دیگه نگران نتیجه نباشیم و نتیجه رو به خدا بسپاریم. 0 0 Queen of Loneliness 1404/3/21 ذکر است کسی که اهل شکر است: بیاید بشیم ذکر خدا محسن عباسی ولدی 4.5 2 صفحۀ 33 رسول خدا فرمودند: هر کسی که فرزند خود را ببوسد، خداوند برای او حسنه ای می نویسد و هر کسی فرزندش را شاد کند، خداوند او را در روز قیامت، شاد خواهد کرد و هر کسی که به فرزندش قرآن بیاموزد [در روز قیامت ] پدر و مادرش را فرا می خوانند و دو جامه بر آنان پوشانده می شود که از نور آنها، صورت بهشتیان نورانی می شود. 0 10 Queen of Loneliness 1404/3/25 ذکر است کسی که اهل شکر است: بیاید بشیم ذکر خدا محسن عباسی ولدی 4.5 2 صفحۀ 44 من نمی دانم چرا می گویند اسب حیوان نجیبی است، کبوتر زیباست و چرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست؟ گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد چشم ها را باید شست و جور دیگر باید دید. _سهراب سپهری 0 11 Queen of Loneliness 1404/3/21 ذکر است کسی که اهل شکر است: بیاید بشیم ذکر خدا محسن عباسی ولدی 4.5 2 صفحۀ 35 0 10 Queen of Loneliness 1404/3/27 ذکر است کسی که اهل شکر است: بیاید بشیم ذکر خدا محسن عباسی ولدی 4.5 2 صفحۀ 83 0 10