بریدههای کتاب آشنایی با کنفوسیوس مبینا معینی ممتاز 1404/4/13 آشنایی با کنفوسیوس پل استراترن 3.8 0 صفحۀ 15 انقلابی که او تعلیم میداد انقلاب در نگرش و رفتار بود. هرکس باید بکوشد که نقش خود را با بیشترین قابلیت و صداقت ممکن ایفا کند. 0 3 مبینا معینی ممتاز 1404/4/13 آشنایی با کنفوسیوس پل استراترن 3.8 0 صفحۀ 18 کسی که ارزش کلمات را نمیداند هرگز مردم را درک نخواهد کرد. 3 4 مبینا معینی ممتاز 1404/4/13 آشنایی با کنفوسیوس پل استراترن 3.8 0 صفحۀ 18 هدف کنفوسیوس این بود که رفتار و سلوک درست را به شاگردانش بیاموزد. آنها اگر میخواستند به مردم حکومت کنند باید اول یاد میگرفتند که چگونه بر خود حاکم باشند. 0 2 مبینا معینی ممتاز 1404/4/15 آشنایی با کنفوسیوس پل استراترن 3.8 0 صفحۀ 25 وقتی جامعه در جهت خیر و امنیت ماست، خوب بودن آسان است. اما وقتی قوانین به نفع مردم نباشد چندان تمایلی به نیک بودن وجود نخواهد داشت. 0 2 مبینا معینی ممتاز 1404/4/15 آشنایی با کنفوسیوس پل استراترن 3.8 0 صفحۀ 42 فلسفهی چینی ممکن است به نظر ما نارسایی هایی داشته باشد که فلسفهی ما به نظر آنان دارد، اما هردو نسخههایی برای یک دردند : زندگی 0 5