بریدههای کتاب روابط معلم و دانش آموز hedgehog دیروز روابط معلم و دانش آموز حییم جی. گینات 0.0 صفحۀ 15 یک هایکو کودک، دستت را به من ده تا در پرتو اطمینانی که به من داری راه روم. «هانّا کان» 0 2 hedgehog 23 ساعت پیش روابط معلم و دانش آموز حییم جی. گینات 0.0 صفحۀ 32 من پی بردم که دانشکده نتوانسته مرا برای حرفهام آماده کند. تعلیم بچهها حداقل حداقل به قدر خلبانی مهارت لازم دارد. در دانشکده به ما گفتند که تدریس مثل پرواز کردن با یک جت است، اما در عوض تراکتوررانی را یادمان دادند پس جای تعجب نیست هر وقت میآییم اوج بگیریم سقوط میکنیم. 0 2 hedgehog 23 ساعت پیش روابط معلم و دانش آموز حییم جی. گینات 0.0 صفحۀ 26 این آقا مدیر ما میفرماید: «تا وقتی که از شما حرف شنوی دارند، اشکال ندارد از شما متنفر باشد» اما ما همگی میدانیم که دانش آموز از معلم مورد نفرتش به این راحتیها درس یاد نمیگیرد. 0 2 hedgehog 23 ساعت پیش روابط معلم و دانش آموز حییم جی. گینات 0.0 صفحۀ 27 تعلیم و تدریس کار آدمهای قوی دل و پرطاقتست ، آدمهایی که بیخیال بیخیالند. 0 3 hedgehog 23 ساعت پیش روابط معلم و دانش آموز حییم جی. گینات 0.0 صفحۀ 31 مدرسه ابتدایی اصلاً جای آدمهای بدبینی مثل تو نیست. بچهها در برابر آدمهای سنگدل محتاج حمایتند. 0 4 hedgehog 19 ساعت پیش روابط معلم و دانش آموز حییم جی. گینات 0.0 صفحۀ 32 استادهای من درباره نیازهای دانش آموز، نیازهای پدر و مادر، و نیازهای جامعه صحبت کردند. ولی ای کاش مرا از نیازهای خودم هم آگاه کرده بودند. 0 4