بریدههای کتاب دختری که به اعماق دریا افتاد سمیرا 1403/12/27 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.2 2 صفحۀ 20 چرا از ما بدت میاد؟ چرا وقتی برای کمک گرفتن ازت زجه میزنیم و فریاد میکشیم نگاهت رو از ما میگیری؟ چرا ما رو رها کردی؟ 0 2 سمیرا 1403/12/27 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.2 2 صفحۀ 28 آدمها اسطورهها رو برای این میسازند تا چیزی رو که درک نمیکنند ،با اون توضیح بدند. 0 1 سمیرا 1403/12/29 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.2 2 صفحۀ 75 انسان فکر میکنه دنیا داره حول محور اون میچرخه و رودخونهها و آسمون و دریا مال اونه. ولی انسانها فقط بخشی از این دنیای بزرگ هستند و اگه نظر من رو بخوای، اونها همون بخشی هستند که کل هستی رو به نابودی میکشونه. 0 2 سمیرا 1403/12/27 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.2 2 صفحۀ 6 حتی اگر به من حق انتخاب داده میشد، باز هم دست من نبود که کدام مسیر را دنبال کنم. دلیلش هم این است که بخشی از من دلش میخواهد در آرامش خانه بماند، اما قلبم که قدرت بیشتری دارد، من را به طرف دریا و کسی که از سرنوشت هم بیشتر دوستش دارم،میکشاند. 1 3 سمیرا 1403/12/29 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.2 2 صفحۀ 75 انسانها موجودات وحشی و بی فکری هستند و چون از مردن میترسند، در زمین جنگ راه میندازند و در عرض چند ثانیه چیزی رو که سالها طول میکشه تا رشد کنه رو از بین میبرند. 0 2 سمیرا 1403/12/29 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.2 2 صفحۀ 183 عشق چیزی نیست که بشه اون رو خرید، یا اون رو با دعا کردن به دست آورد. عشق باید با آزادی عمل به افراد بخشیده بشه. 1 6