بریدههای کتاب تو خواب میکائیل هستی فاطمه ابویسانی 4 روز پیش تو خواب میکائیل هستی 2.6 7 صفحۀ 50 «زندگی یک رویاست،بیداری است که ما را میکشد.» (ویرجینیا وولف) 0 1 فاطمه ابویسانی 4 روز پیش تو خواب میکائیل هستی 2.6 7 صفحۀ 86 هر وقت هر چیزی رو میخوای خودش رو قایم میکنه؛قانون مورفی 0 1 فاطمه ابویسانی 4 روز پیش تو خواب میکائیل هستی 2.6 7 صفحۀ 93 هر وقت از راه اشتباه رفته برگردیم،بردیم. 0 1 فاطمه ابویسانی 4 روز پیش تو خواب میکائیل هستی 2.6 7 صفحۀ 95 خدا نباید اسم ما رو میذاشت آدم باید بهمون میگفت بهونهتراش. ما برای انجام ندادن کارها هزار تا بهونه ردیف میکنیم،همه هم با یه ظاهر قشنگ و منطقی. ذهن ما خره،به سادگی میتونیم فریبش بدیم که به این دلیل الکی فلان کار به صلاح ما نیست،اون یکی هست،این خوبه،اون بده. در صورتی که ته ته دلمون میدونیم که اینطور نیست. 0 1 فاطمه ابویسانی 4 روز پیش تو خواب میکائیل هستی 2.6 7 صفحۀ 128 _بعضی از کارها ظاهرشان باخته،اما اگه درست ببینی خود پیروزیه،گرچه پیروزی تلخ باشه. 0 1