بریده کتابهای آتش و خون Aurora 1403/7/14 آتش و خون جورج آر.آر. مارتین 4.7 2 صفحۀ 468 از آن پس اگان و همسرش جداگانه میخوابیدند؛ درحالیکه اگان خشمگین مینوشید و خشمگین تر میشد، ملکه هلینا بیشتر و بیشتر در جنون غرق شد. 1 7 Aurora 1403/6/16 آتش و خون جورج آر.آر. مارتین 4.7 2 صفحۀ 365 نه وستروس به او نیازی دارد و نه او نیم نگاهی به وستروس میاندازد. او مرده است، دفنش کن. 0 3 Aurora 1403/6/16 آتش و خون جورج آر.آر. مارتین 4.7 2 صفحۀ 373 فقط تو میتوانی مرا از دریا جدا کنی، من از انتهای زمین برای تو آمده ام. 0 5 Aurora 1403/7/13 آتش و خون جورج آر.آر. مارتین 4.7 2 صفحۀ 461 هنگامی که شاهزاده سنگاژدها برای بازگشت اژدهایش را به آسمان سرد پاییزی برد، میدانست سه لرد قدرتمند و علمدارانشان را با مادرش همراه کرده است. با آنکه هنوز نیمسال تا پانزدهمین زادروزش باقی مانده بود شاهزاده جیسریس ثابت کرد مردی شده و ولیعهد ارزشمندی برای تخت آهنین خواهد بود. 0 1 Aurora 1403/7/14 آتش و خون جورج آر.آر. مارتین 4.7 2 صفحۀ 476 جسدی که فکر میکردند متعلق به رینیس تارگرین باشد بعدا کنار لاشه اژدهایش یافت شد، ولی چنان سوخته بود که کسی اطمینان نداشت خودش باشد. دختر محبوب بانو جاسلین براتیون و شاهزاده ایمون تارگرین، همسر وفادار لرد کورلیس ولاریون، مادر و مادربزرگ، ملکه ای که هرگز ملکه نشد و بدون هیچ ترسی زندگی کرد، میان آتش و خون درگذشت. او پنجاه و پنج سال داشت. 0 7