بریدههای کتاب تاب آوری رسپینا 1404/5/5 تاب آوری سید کاظم روح بخش 4.8 1 صفحۀ 49 چنانچه مصیبتی از سوی دشمنان و مخالفان به آنها وارد شود و ناتوان از دفع آن باشند، امید به عدالت الهی در قیامت دارند و همین مسئله صبرشان را میافزاید و از انتقامجویی نادرست میپرهیزند. 0 0 رسپینا 1404/5/6 تاب آوری سید کاظم روح بخش 4.8 1 صفحۀ 53 ائمه با وجود مصیبتهای زیاد صبر پیشه کردند و از جاده حقیقت منحرف نشدهاند و این الگویی برای همه ما انسانهاست. 0 0 رسپینا 1404/5/6 تاب آوری سید کاظم روح بخش 4.8 1 صفحۀ 57 یک نکته بسیار مهم در پیمودن راه موفقیت این است که انسان بر حرفهای حسودان و نااهلان جاهلان صبر کند و مواظب باشد که طعنههای ملامت کنندگان او را از ادامه مسیر باز ندارد. 0 0 رسپینا 1404/5/6 تاب آوری سید کاظم روح بخش 4.8 1 صفحۀ 57 (وَلَا یَحزُنْکَ قَوْلُهُمْ) یونس،65؛ سخن آنها تو را غمگین نسازد. 0 1 زهرا 23 ساعت پیش تاب آوری سید کاظم روح بخش 4.8 1 صفحۀ 21 این سختیها لازمه مسیر رشد است و اگر انسان تابآوری داشته باشد، نه تنها دچار عقبگرد نمیشود بلکه قویتر هم میشود. 0 1 زهرا 23 ساعت پیش تاب آوری سید کاظم روح بخش 4.8 1 صفحۀ 31 باور داشته باشید که آسایش مطلق در این دنیا محال است. آنان که مدام در تلاش و تکاپو هستند تا در این دنیا به آرامش حقیقی برسند، سخت در اشتباه هستند و دنیا را با بهشت اشتباه گرفتهاند. 0 1