بریده کتابهای جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها کیانایوسفی 1403/11/8 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 190 نمی دانم آیا زمان های بزرگ مردان بزرگ را می سازند یا نه؛ اما می دانم که ممکن است مردان بزرگ را بکشند. 0 4 Ramina 1403/11/1 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 419 تنها چیزی که باید از آن بترسیم،خود ترس است. 0 25 Ramina 1403/10/21 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 189 تنها عیب اساسی بشر عواطف است. مدام میگفت،تنها کار قلب تلمبه کردن خون به مغز است و اگر کار دیگری بکند اتلاف وقت و انرژی است. 1 7 کیانایوسفی 1403/11/5 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 134 عبارت پایانی پیشنهادش چنین چیزی بود:«نخستین قربانی نزاع احتمالی باید عواطف ما باشد، زیرا بقای آن به معنی نابودی ماست.» 0 8 Ramina 1403/10/23 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 216 گاهی دروغ بد نیست،دروغ نه بد است نه خوب. مثل آتش هم میشود آدم خودش را گرم کند و هم خودش را بسوزاند و بکشد؛بستگی دارد چطور ازش استفاده کنی. 0 0 کیانایوسفی 1403/11/3 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 73 می گفت« تلویزیون را روشن کن. چی می بینی؟ کسی محصولاتش را می فروشد؟نه. دارد ترسش را از این می فروشد که مبادا تو بدون داشتن محصولاتش به زندگی عادی ات ادامه دهی.» راست می گفت. ترس از پیری، ترس از تنهایی، فقر، ترس از شکست. ترس پایه ای ترین احساسی است که ماها داریم. ترس بدوی است. ترس خریدار دارد. شعار زندگی ام همین بود:«ترس خریدار دارد.» 0 29 کیانایوسفی 1403/11/21 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 423 اعتماد؛ سوخت دستگاه کاپیتالیسم همین است. چرخ اقتصاد ما تنها وقتی می چرخد که مردم به آن ایمان داشته باشند. 0 2 Ramina 1403/11/1 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 419 نگران نباش؛ همه چیز درست میشود:) 0 1 Elisa 1403/11/9 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 210 ...باعث میشد بشورند و بسابند و جان بکنند و بجنگند تا زنده بمانند، چون یک کسی داشت بهشان دروغ میگفت اوضاع خوب میشود. برای این نوع دروغ کلمهی خاصی داریم: امید. 0 1 Ramina 1403/10/30 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 315 هیولاهایی که از دنیای مردگان برمیگشتند در مقایسه با هیولاهایی که همهی ما در قلبمان داریم هیچ نیستند. 0 2 کیانایوسفی 1403/10/28 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 6 «ارزیابی»... از آن حرف هاست.... ارزیابی وقتی پیش می آید که مسئله ی خودی ها باشد. وقتی پای دشمن وسط باشد اسمش می شود«بازجویی». به آدم یاد می دهند چطور مقابل دشمن در بیاید و مقابله کند، چطور از ذهن و روحش مراقبت کند. اما یاد نمی دهند چطور جلوی خودی ها مقاومت کنی؛ خصوصا آدم هایی که خیال می کنند می خواهند «کمک» کنند «حقیقت» را ببینی. من را نشکستند؛ خودم خودم را شکستم. دلم می خواست حرفشان را باور کنم و دلم می خواست کمکم کنند. 0 6 Haditheh 1403/10/27 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 76 0 1 کیانایوسفی 1403/11/14 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 315 حالا دیگر واقعا پیر شده بود؛ در هم شکسته و فرسوده شده بود. هیولاهایی که از دنیای مردگان برمی گشتند در مقایسه با هیولاهایی که همه ی ما در قلب مان داریم هیچ هستند. 0 3 Ramina 1403/10/26 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 2 صفحۀ 242 ناآگاهی دشمن واقعی ما بود و حقایق هرچند تلخ و دشوار تنها سلاح ما. 0 6